Wednesday, November 10, 2010

mishuhanixoxo

Esok genaplah sembilan bulan tepat, bini gua mengandung. Macam yang gua cakap dekat bos gua Selasa lepas, "Its about time!"

Gua tengok Cikgu Kimia masih cergas, ligat macam biasa. Memang dia selalu lincah amat. Lebih-lebih lagi di pasaraya bila time gua ada duit lebih sikit.

Semalam pergi swimming lagi. Dengan bentuk perut yang sedemikian memanglah gua menang kalau lawan seratus meter Lap Swimming. Tapi sampai tahap kedalaman 1.7m, kesian jugaklah tengok beliau terkedek-kedek berenang dengan perut besar macam tu. Walau dalam hati gua terkekeh-keh melihat aksi lawak tersebut.

Ikut-ikutkan lagi sepuluh hari la due. Atau ikut kira 40wks, ada dalam 4wks to go.

Semoga bini gua selamat beranak dengan bahagianya. Risau jugak gua. Walaupun muka gua yang garang tapi kiut ni selalu nampak sombong dan keras, tapi gua ni sayang bini gua nih. Cumanya gua dah tak selalu sms mishu2 je sekarang nih.. Heh.

12 comments:

matadore said...

Memang dia selalu lincah amat. Lebih-lebih lagi di pasaraya bila time gua ada duit lebih sikit.


hahahahhahaha
XDDDD

L.e.y.h.a said...

semoga selamat hendaknye.......=)

aida said...

belum 9 bulanla..

mesti kire 1 months = 4 weeks..

salah tu..

aku pun laki aku yg bitau balik..takkan la sape yg deliver 40 weeks = 10 bulan..

40 weeks tu = 9 months 10 hari..

مريم أبو أحمد said...

harap2 dia lahir 26hb.. heh!

Penulis.Sahaja. said...

dapat anak laki bubuh nama shafiq.
denga2 nama shafiq ni hensem hensem belaka.
semoga semuanya selamat2 sahaja!

p i j a h said...

semoga selamat! selamat!
;)

Ainul Arina Madhiah said...

Waaa! Selamat jadi ayah chiam! tak sabarnya nak tengok muka baby~

nobody said...

teringin pulak nak tngk gambar mother-to-be ^^

msti comey :)

Zie said...

mane lg nak imishuhani kalu dah depan mata..hehehe

semoga selamat deliver kat cikgu kimia..

=)

sebelas said...

suami mithali :D

nobody said...

Erm...mesti dah dekat due date nih...
Debaran mummy & daddy for a new luvly baby :)

Just nak share link nih:
camne baby lahir

http://www.youtube.com/watch?v=duPxBXN4qMg&feature=related

en_me said...

saperlar x sayang bini..

tp ader kan.. kanns

ehehe