Saturday, May 29, 2010

Safari belakang rumah..

Matematik itu nampaknya macam betul. Macam. Betul-betul macam betul.

Setahun lebih kurang baru boleh dengan hanya ada simbol dan beberapa ketul nombor. Baru dekat tiga muka.

Jadi bila keluar satu turutan symbol-simbol yang tidak bisa lagi di integrate, tengok dari arah mana-mana juga serupa, terbalik telangkup juga sama, maka gua jadi sedikit pusing.

Buat gua bangun pagi mahu cepat mula kerja. Hari-hari. Sabtu Ahad langgar semua.




Itu sebab kenapa belakang rumah penuh flora fauna. Tunggu kangaroo sesat masuk jerat, baru potong gua niat.

7 comments:

cud the ★ said...

haha
ckgu kimia xtkt ke tgk blkg 2??

ihsan_huhu said...

safari r plak

CIKGU ZAM said...

salam, bertuah kangaroo tu, hihihi

DrSam said...

saya pun sebenornya phobia juga kalau tengok banyak sangat formula ni :)

مريم أبو أحمد said...

haip! pakngah ni... karang bukan kangaroo yang masuk jerat.. haha!

laki cikgu kimia said...

cud, beliau bertapa dalam bilik je skang nih. bersama bekas muntah kesayangan. :P

esan, naik bas punya. ada brani?

cikguzam, takut sesat la. haha

drsam, dengar phobia pon rasa phobia. :D

maryam, dah machine dah pon petang semalam. letih wo!

K.O.A.L.A said...

hhhahaha..cikgu mabuk hang sempt uodate blog ea. terer...