Friday, April 16, 2010

Mengandung itu Veto.

Mommy makan Subway sendirian. Menikmati amat gaya beliau. Sorang-sorang.

Mommy selalu conquer air soya dalam fridge. Beliau nak minum. Baik untuk baby. Iye lah. Tapi soya kan feveret Daddy?

Mommy dah habis tengok cerita Prison Break season akhir semalam. Hero mati kata beliau. Selamba tak ajak.

Oke takpe. Beliau mengandung.

Kasik can la.

12 comments:

CIKGU ZAM said...

salam,anda memang penyayang, tahniah (",)

Sarah Mohd Shukor said...

Salam Am.

Belum terlambat lagi saya nak ucap tahniah kan? Hehe. TAHNIAH untuk awak dan isteri. Jaga Cik Isteri tu baik2 tau. Seronoknya dengar berita2 orang nak dapat anak ni. Hiks. Semoga dia sihat2 je ye sepanjang mengandung ni.

p/s: Sorry lama tak tinggal jejak tapi saya sentiasa ikut perkembangan awak guna Google Reader. Hehe =D

laki cikgu kimia said...

cikgu zam, hehe tq cikgu..

sarah, memang tgh mengembang pon skarang ni huhu. welkam back sarah.

xiiinam said...

Oi bang...
Takkan nak erebut kot..



Hi..hi...

Sabar...sabar...berikan dia kuasa veto dulu. Sementara tu...


(ckLah dulu lagi teruk...kemaruk pakai T shirt Pagoda dan kain pelikat abang....sampai habis stok t shirt yang dia ada...jadi kembang dan cair...)

cikgu_math said...

Am, anda berjaya menjadi seorang suami yang amat memahami... Tahniah!

SCHAKEYRA said...

cayalah!! perempuan itu sangat beruntung dan hebat di kala mengandung~~

nazrin zaidi said...

tahniah anda baru sahaja mencapai beberapa percent untuk menjadi bapa yang mithali.

lepas ni kalau mengidam nak makan sup ekor badak air.

bagaimana?

*damm,prison break hero mati.cait,baik tak payah tengok.

laki cikgu kimia said...

xiinam, kain pelikat? aishh.. mcm same je..

cm, insyaAllah..

syakira, sekarang sangat percaya.

nazrin, itulh. potong stim kan? huuu

ihsan_huhu said...

kurus la ko pasnih tanpa air soya, subway dan prison break

FrH said...

lepas ni bile perut makin besar, akan disuruh encik suami potongkan kuku =)

masa mengandung tu laa masa perasan nak jadik princess tau ..! semua nak dapat ;)

aida said...

wehehehe..standard la tu..

masa perut dah besar mcm2 lagi encek suami perlu menolong..sonok betul~

wife alah2 dok?

laki cikgu kimia said...

esan, tanpa prison break mmg bole kurus. kaitan?

farah, da start da ni wuwuuu

aida, alah tu ade. asalkan bukan jenis: 'alah membeli memang memakai' sudahlah.. pokai dol.. :P