Thursday, February 11, 2010

Tahap-tahap menteri ni gua belum pernah..


Benar nya gua amat bizi sekarang.Tadi tengahari ada operator telefon gua sembang promosi la hapa la. Lagi nak sembang lama. Langsung selamba gua denied. "I am not interested" kata gua.

Petang ada call lagi. Lagi nombor tak kenal. Nasib baik gua tak terus sembor.

Jadi gua sembor sepah-sepah tadi, dah tentu kena buang daerah!

16 comments:

xiiinam said...

Menteri tuuuuuu!!!!

ihsan_huhu said...

dear laki cikgu kimia

wahahahah!

Pekerja Kontrak said...

apahal plak macam tu???

x fhm aku wei....

tunbegia said...

nama macam pelarian vietnam yang jadi menteri kat australia,

salamm,

budak.kecik90 said...

sebaik ckp leklok bro. mood keje mmg berubah2.

laki cikgu kimia said...

xiinam, tu yg cuak ni kak.. adoyai..

esan, nama ditukar bagi mengelirukan pihak musuh.

kontraktor, gua dapat invitation ni hah.. macam x boleh tolaaak je.

tunbegia, mungkin. original ozi hanya satu per lima sahaja.

kecik90, swing mood gua nih. rasa nak makan mentrual panadol je :P

mamai said...

aku suka kalau ada cerita yang melibatkan kehijauan nie

مريم أبو أحمد said...

hahaha memang tergelak la bila taja nama penerima....

selamat malam, pakngah!

Rembo said...

lu buat mende kat negeri orang sampai dapat surat dari menteri ni brader?

Agak agak sikit.
*gaya Yazid.

matadore said...

hehe mao jadi lain tu nanti broo.

lav said...

habis la..........
aaiyokkkk tak tayokkkk
mr general cuak?

laki cikgu kimia said...

mamai, hijau itu menenangkan..

maryam, ditaja oleh siapa deyh..?

rembo, ini hal kerja gua la ni bo.. macam2..

matadore, gua kalu dilantik jadi menteri sini, gua memang keberatan sikit.. huhuu

lav, aku kan juga manusia? kenapa manusia yg ensem ini tidak boleh cuak? kenapa mesti ensem? hahah

l.i.f.e said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh

p/s go! opportunity comes in various ways!

laki cikgu kimia said...

nak kena pakai suit2 plak ke.. panaih weih.. thanks

ann frendly said...

wuih..
dapat surat dari Gov of south Australia..
ni kire tetamu terhormat nih...

laki cikgu kimia said...

emel la sebenarnye puan ann.. :D