Wednesday, November 25, 2009

Sendiri mengenang rindu (lagu versi raya)

Tatkala ahli keluarga masing-masing sibuk pulang ke kampong, ke dakapan ayah bonda, order kuih raya, beli-beli barang persediaan menyambut hari raya,… gua sedang sibuk menyumpah seranah laptop dan pc opis gua.

Mahu pakai software original perlulah ada license, yang mana perlu dipinjam secara online. Tetapi masalah timbul apabila tiada pula internet connection pada laptop gua. PC opis pula slow tahap cipan…

Owh.. gua sungguh keciwak! Btw, Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada seluruh umat Islam di luar sana.

*next week barulah isteri tersayang tiba.. raya sendirian lah kali ni.. :'(

13 comments:

cikgu_math said...

selamat hari raya aidil adha!
sambut isteri tersayang lebih bahagia drp sambut raya dikampung halaman.

Nadia Yuna said...

Selamat hari raya Am =)

sabarlah menanti kepulangan zaujah tercinta di sisi ya. heheh. bunga2 cinta lah orang tu minggu depan =p

FrH said...

same goes to u.
jgn lupe suruh bini buat ketupat rendang bila sampai di sana nnt. barulah dpt feeling raya dgn bini ;)

n@m@n said...

kesiannya..xpe..nt aku pos ketupat ok..

selamat hari raya

waggizo said...

hahaha.lg 4hari ja lg la abg am.nnt kpah terbang sana oke.ehehee :P

aida said...

sapo kato sumo org sibuk balik ko kampung..den ni kek opis lg ni..
/*tuka slang sempono nak balik nogori sok*/

selamek hari rayo

ihsan_huhu said...

wahahahaha wahahhahahaha

laki cikgu kimia said...

cm, mmg itulah pengubat lara. ecewah!

nadia, bunga2 cinta? ihii *malu

frh, bni gue expet wat ketupat daun palas. tp mana nk dpt daun palas? adoi..

naman, xpe. lo tlg attachkan nnt dlm emel. huhuu

waqqizo, mangkaq dok tunggu ni.. *amboi bahasa utara broken :P

aida, solomot horo royo. kom solom kot shoh. *boleh tahan bahasa nogori aku ek

esan, saitan! hahah

♥frêaky.gurl♥ said...

aiyoo...ku keciwak jugak...sob sob ;(

samat ari raye tuk anda bedua...huhu..

مريم أبو أحمد said...

ala sekarang aje rindu-rinduan cerita dekat blog.. lepas bz la tu ngan cikgu kimia melepas rindu sampai tak sempat update blog... kan? heheh..

selamat hari raya, pak ngah! [ucap sambil nyanyi lagu berkorban apa saja.. eh, tak! sambil dengar takbir raya~]

laki cikgu kimia said...

sk8gurl, lek2.. kite amik feel raye pastu sambung keciwak secara berjemaah. hahah

maryam, heheh baru nak tanya asal nyanyi lagu plak huhuu

hafira hadear said...

ckit agi smpailaa tuu..sabor ea..ehik!

laki cikgu kimia said...

iskisk.. tgh sabo le nie.. isk..