Sunday, November 22, 2009

Gaban Z potong lima!

Pengembelengan tenaga secara total gua selama ini nampaknya belum mencukupi. Cubaan menganalisis semula projek tahun dua ribu lima menggunakan software version baru didatangi pelbagai permasalahan meruncing.

Empat tahun lepas keputusan analisis ke atas ‘external body proton wira aeroback’ ni senang-senang je released. Hanya berbantukan PC lemau gua berspesifikasi RAM 768Mb. Even simulation time makan masa tiga hari jugak kadang-kadang.

Geram betul. Naaaak je gua pakai software lame tuh. Cuma nanti end up takut rasa tak cukup maju n tak compatible pulak. Haish! Menatang gaban betul!



*Quote-baru-reka of the day: inisiatif dalam diri sebenarnya adalah hasil usaha ulung sendiri..

13 comments:

Solehah said...

uih..nampak hebat jugak..teruja..

ihsan_huhu said...

boleh x ko checkan tahap aerodynamic beyonce?

laki cikgu kimia said...

solehah, fenin2..

esan, 'lift' mengatasi 'drag' gua rasa.. :P

CIKGU ZAM said...

ish tuan ni pereka design ke?? nampak hebat tul...

laki cikgu kimia said...

tiada lah hamba pereka cipta sehebat apa. ada pon ia cumil jua. hahah

xiiinam said...

Bravo!

CIKGU ZAM said...

salam eiduladha buat Tuan sekeluarga, semoga dikurniakan kenikmatan hidup yang semakain bertambah,

laki cikgu kimia said...

xiinam, mistres hermanas el la usu padora!

cikgu zam, salam cikgu. gua masih belum dpt feeling lg. tenggelam oleh kebizian. hadoi.

♥frĂȘaky.gurl♥ said...

skali tgk mcm kete viper tu...huk huk.....adehh lame tak jenguk sini....baekkah anda bedua?...;p

en_me said...

chomeyyynyerrr.. ehehe

laki cikgu kimia said...

sk8gurl, kamo membenarkan siaran blog pada wanita saja katanya wuwuuu..

en me, projek zaman tadika en me..

♥frĂȘaky.gurl♥ said...

huhu..oleh krana amarah dgn itu blogger lalu telah mengeluarkan statement itu..ngeh ngeh ;p

laki cikgu kimia said...

ohoho.. maafkan walau siapa saja dia itu. atau banned saja hahah