Sunday, July 26, 2009

Bangga weh!

Sekarang ni gua menumpang kat umah kawan. Ade sorang mamat PhD ni nak duduk umah pinjam umah seminggu. Baru kawin. Bini datang seminggu, hanimun di sini. Tak apalah. Apa ada hal.

Aktiviti hujung minggu gua adalah pindah umah dan format laptop. Sungguh mencari pasal lah. Pesanan khidmat masyarakat: Lain kali gunakanlah windows yang original. Pelik. Trick gua meng’genuine’kan Windows lanun nampaknya dah tak boleh pakai. Kena barred terus Windows XP Service Pack 2.5. Saje je gua n member gua namakan 2.5 sebab die ni laju sikit dari service pack 2 yang bisasa. Hampeh. Sekarang dah tak boleh guna.

Gua baru perasan. Entri gua baru ni ade certain computer yang tak dapat baca. Gua dapat detect rupanya sebab depa pakai Office 2007 above. Ade sikit html code yang kena tukar. Tukar dah pon. Settle.

Semalam jalan-jalan kat Harbor Town. Jumpa kawan ngan bini dia ajak tengok Hoki Malaysia vs Australia kat stadium. Hari sebelumnya Malaysia tewas 1-8. Tapi gua layankan je. Sedar-sedar semalam suara gua dah takde nak sorak-sorak. Malaysia 1 – Australia 0. Wewit!

Ni gambar pelajar-pelajar Malaysia yang hadir. Bersama ehem-ehem.. Abang Am.

-PIC REMOVED-

5 comments:

yginsaf4 said...

sejukk kat sanerr kanns.. ehehe, majulah sukan untuk negara.. salamm

ihsan_huhu said...

gle mng siot.

tp ape brg 1 gol je...

akirasuri said...

Huhu.. 1-0? Bolehlah.. :)

cottoncandy said...

erkk~
kne kai kanta pembesar saiz 20 nih
hehe

laki cikgu kimia said...

en me, sejuk juge. ujan pulak lgi. double.

ihsan, ko brape itu ari lapan? huh

akirasuri, boleh laa kan..

cud, biase le.. micro.. kuhei3