Wednesday, June 17, 2009

Mug besar, dua uncang teh dan dua sudu susu

Kosong tujuh empat lima pagi. Aku kat umah lagi. Taknak datang awal-awal sangat. Lek-lek je sudah.

Tidur aku sejak akhir-akhir ini sentiasa cukup. Tido awal, bangun macam biasa. Kira sempat subuh lah. Semalam last tengok jam 2259, lepas nak on Winamp sebelum tido. Macam-macam orang dalam dunia ni, nak tido kena dengar lagu pon ade.

Tapi semalam, tido best. Sebab sebelum tu calling-calling dulu.

Dalam tak tahu nak start macam mana semalam, alih-alih dah nak siap pulak kerja aku. Lagi sepuluh percent nak buat ini ari. Syukur.. berkat doa keluarga, guru-guru dan sahabat-sahabat. Tuhan tolong aku.

Hari ini, sambung lah.

Matematik. Differentiate nombor berkuasa log, exponent. Integrate ln lah, exponent lah. Kalaulah semudah ex kuasa dua.. hah cakap ‘kalau’. Berangan.

Tiap-tiap pagi minum teh mungkin sebab jadi kurus ke?

5 comments:

yginsaf4 said...

salamm pagi khamis laki cikgu ittewww..

maryam abu ahmad said...

kalori teh berapa ek? hihi

Muhammad Naim @ EastBulleT said...

boleh kurus eh? betol2 boleh eh? nak cube lah. nak kurus niiii

hahah

** best calling2 yang mahal tuu =p

Muhammad Naim @ EastBulleT said...

eh alamak. ni nadia ni. tersilap gune account adik. ni pc die. hoho.

sorry incik am

=p

laki cikgu kimia said...

en me, wow awalnya! salam en me!

maryam, biasa beli dalam paket je. cuba la order: kasi teh 200 calory satu hihi

nadya, loh ingatkan kawan baru keskees