Tuesday, June 16, 2009

Pergi tanpa tahu

Isya 1837 lalu malam tadi aku tido sangat awal. Last aku tengok jam 2141.

Pagi bangun awal. Banyak benda kena buat ini hari.

Semalam meeting sekejap, kertas kerja banyak kena repair. Maklumlah. Projek baru, gaya baru. Dan aku tidak pandai bergaya. Belajar!

Lepas meeting, hadiri kursus di ibukota dengan Steven. Projek baru kena pakai software baru. Bos tak ikut, busy.

Software ni pon taklah baru sangat. Aku dah pernah pakai empat tahun lepas. Dulu 8.0 sekarang dah 12.0. Setahun naik satu kot. Entah.

Masa kursus pon aku tak dapat focus sangat. Otak asyik fikir kertas kerja yang kena repair. Nak start macam mana? Aku belum tahu. Jadi kena datang opis awal.

Bye.

5 comments:

yginsaf4 said...

mesti lagi canggih software ittewww kannns.. salammm laki cikgu itteww

eamy said...

ah lebih kurang jek ni
am working on a new project too
sigh~

Inah said...

dan aku mau tdo awal malam ni!!

tengok jam..kul 10 dah..x de la awal mana :)

apepun..gambatte chi am :)

percayalah..di sebalik setiap kesusahan, akan ada kesenangan..berusahalah!!! (gaya sinchan :P)

ok ok..aku dah mereng..u tc!!

Nadia Yuna said...

tak pening ke am oii?

laki cikgu kimia said...

en me, canggih dan menakutkan en me oooiii

eamy, gud lak my pren

inah, baaiiikkk *gaya shinchan jugek

nadya, so far oke lg la emmmm