Saturday, April 25, 2009

Bulan manis yang pertama

Yang manis itu madu. Pergi bersiar-siar berdua-duaan bersama isteri adalah sangat membahagiakan.

Nah gambar duet cikgu kimia ngan laki dia masa honeymoon.

-PIC REMOVED-

Oh ye.. gambar-gambar kawin itu ari ade kat blog jemputan walimah yang dulu tuh. Address die kalu x ingat scroll search la kat bawah ni ea.. bye nunite!

36 comments:

CJ said...

waaahhh!. hehe

Maryam Abu Ahmad said...

dah.. dah tengok.. :p

harap2 dapat offline message.. huhuhu

Fathiyyah said...

dah tgk dah gambaa...
boleh tahan lawaaaa...

p.s: kak arifah---comey :)

Inah said...

waahh!! :)

pink_butterfly said...

Yang manis itu madu???


jgn ckp pkataan tu sewenang2nya pd isteri anda klu xnak flying kick.


keh3...

Chekgu BaniHassim said...

org baru2 kawen nih...
pantang usik je kan??
hahah...
selamat bersuami isteri...

laki cikgu kimia said...

cj, ehem2..

maryam, offline message? *thinking

fathiyyah, biase je la thia

laki cikgu kimia said...

inah, weee!

pink_butterfly, flying kick? aduss.. salah pham tuh heh

Chekgu Bani Hashim, pantaaaaaaang kuikuikui

aida said...

ha..mesti dah tercancel nak jd bapak angkat anak aku ni...da nak jd bapak anak sendiri dah tu.. :P

Maryam Abu Ahmad said...

utusan yahoo.. kalau emel add di profile tu berfungsi lah. saya tak add kamu. sekadar hantar offline message. :)

Ainul Arina Madhiah said...

salam laki cikgu kimia dan cikgu kimia (ingatkan ayah sendiri tadi sebab mak sy pun cikgu kimia gak. hehe)...

nice wedding! tahniah2..

saya doakan smoga chiam dan kak arifah kekal bahagia hingga ke syurga kelak dan dapat bina keluarga yang penuh mawaddah, rahmah, dan penuh barakah.. aminnnn... pas ni kak arifah ikut gi aussie ke?

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

wahhhhh....selamat pulang ke donia blog smula...huhuuuuu....

syioknye andaa......epy lak nenok membe2 da tawennn.....huhuuu....(^^)...

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

kem said...

ade je sini.. =)
wieee..congrats! sweet like chocolate.. =)

laki cikgu kimia said...

aida, still lg aida.. still.. ate bile nye?

maryam, oh emel itu hanya lakonan semata-mata.. tidak wujud. aiyark!

chinul, saye pon dah lame anggap ainul macam anak saye sendiri heh! jadi anak angkat kami la eh..

laki cikgu kimia said...

sk8gurl, hikhik selamat epy2 selalu! :)

rantong, wasalam.

kem, like cokolot? jgn makan banyak, lepas makan gosok gigi, takut gigi rosak wieieieeee..

yginsaf.com said...

bestnyerr kawen kannns.. amanah teww bro.. ahaks

H said...

waaaaaaaaaaaah...
kiyut abes gambo.
:)

congratulations ye am...
ciki happy for u.
=)

Pewaris Reformasi said...

tudia. lengkap separuh hidup.

laki cikgu kimia said...

yanginsaf, best.. tq atas peringatan. :)

H yg juga telah insaf, thanx juga ciki.. ku pikir2 ciki telah ilang.

pewaris reformasi, semoga begitulah hendaknya.. amin..

wfathiyyah said...

salam bro..fathiyyah sudah tuka link blog
:)

SyAhiRah LaLAla said...

wawawa. sweetnya! :)

laki cikgu kimia said...

wfathiyyah, oh jadi rumah baru lah ya! sudah dikemaskini :)

syahirah, hihi syampu aja!

frH said...

tahniah bro.
baru nk tengok gamba kau ni ..
honeymoon ke mana?

Ainul Arina Madhiah said...

jadi anak angkat chiam ngan kak arifah? oho, kecik tapak tangan, gurun sahara saya tadahkan... tapikan idak ke pelik ber-anak angkat yang sudah besar gedabak? ^_^ acece, awal sungguh praktis mahu jadi ibu dan bapa ye.. hehe.. bagus2.. mana la tahu bila dah selalu sebut, cepat rezeki allah kasi. aminnn...

banat @ saffa @ hazwani said...

alfu mabruk!!

chi am sila menjaga isteri sendiri dengan baik!!

laki cikgu kimia said...

farah, aku membulanmadukan diri di sekitar pulau di semenanjung aja.. terus singgah mertua skali.

chinul, dah besar lg senang.. boleh mintak tlg basuh kain wiwiwi..

banat, syukran ya ustazah. terima kasih atas peringatan.

Nadia Yuna said...

manis sungguh la bulan manis itu

selamat berbahagia pak incik =p

Maryam Abu Ahmad said...

habis tu macam mana nak sampaikan? hmm.. kompleks btol..

laki cikgu kimia said...

nadia, kamu juga.. Cepat2 sikit!

Maryam, nanti sampai ke blog anti ya!

Nadia Yuna said...

lambat lagi. belum ketemu sama sang raja. atau kata lainnya. si putera masih kering poketnya.

hehehe

nak kurussss! huh!

laki cikgu kimia said...

kalau belum ketemu, gimana tahu poketnya kering? hah kantoi!

A.i.m.i said...

ala, nak tgk gmbar jugak. tp kat mana? ='(

laki cikgu kimia said...

eik.. ha tu la.. sapa soh lmbt.. siarannya telah ditarik semula kikiki..

A.i.m.i said...

ala.....dah pegi kt page tu, tp x de. haish... awal btol dah removed. huhu. x smpt nk tgk. org bz la. haha. alah!! tak aci la org len da tgk. nak tgk jugak! huhu

laki cikgu kimia said...

aaa... cane eh? nanti ah orang telegram.