Friday, March 13, 2009

Walimatul Urus

Assalammualaikum Wa Rahmatullahi Wa Barokatuh.

Sahabat-sahabat handai sekalian. Dijemput datang ke majlis walimah manusia ini.

Sudi-sudilah singgah di Buku Tamu link tersebut.

Sekian dan terima kasih.

20 comments:

Sarah Mohd Shukor said...

Salam Am!

Tahniah! Weh. Happy sungguh saya baca ni. Baru ni saya tau apa nama cikgu. Hehe. Tahniah! :D

kem said...

tahniah bro!
cikgu org kedah!! satu kampung..woots~
bestnye..tahniah2...
wwiwiwiwi~
=)

Pewaris Reformasi said...

peewit!

tuai padi antara masak,
esok jangan layu-layuan;
intai kami antara nampak,
esok jangan rindu-rinduan.

cewah!

kongratulasi!

Inah said...

tahniah am!! siap ade blog..wallawei :)

chi am said...

Kawan2 semua dijemput melahirkan rasa 'kongratulasi' (Amin, 2009), di Buku Tamu di blog yang di link kan tersebut. :)

SyAhiRah LaLAla said...

tahniah. selamat pengantin baru in advance! :)

chi am said...

thanx syahirah! :)

Ainul Arina Madhiah said...

salam

wah..wah!!! tahniah2! sangat excited plak dapat jemputan lepas tension baca buku.. sayang la plak takleh join.. selamat dari jauh je la yer! congratz! nnti jgn lupa taruk gambar n plz send my best regard to cikgu arifah yer.. (^_^)Y omedetoo!

aida said...

alhamdulillah...tahniah beb! selamat membuka buku baru dalam kehidupan kamu..sonok pulak aku dengonye ni..

a.b geldofg said...

trima kasih atas jmputn..insaallah kalau kena masa dan tempat..smpailah hamba ke sana

jeffry azizi jaafar said...

boley2.mkn trak hal punya...

Akim.O said...

terima kasih weyh jemput aku...jika tiada halangan aku akan ke sana...

n a r d indie winkie said...

wah... jemputan guna blog jek. dunia semakin canggih gitu. :-)

frH said...

tahniah nasrul. sorry xdpt dtg ... blk ke kg ada kenduri jugak.
selamat berbahagia :)

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

bilalah anda nak hapdet nehh...xsaba tgk picsss....huhu...

chi am said...

thanx kengkawan suma. gambar tu nanti2 la lmbt sket. kene edit sket. maklumlah muka pecah huhu

yginsaf.com said...

tahniah dr me dikejauhannnns..

eamy said...

tahniah!rembo ada bgto dia ke ipoh aritu. eh nnt tlg bg email k.

chi am said...

en me, alaa.. ingatkan bleh dapat adiah dr en me ke.. heheh :D (adress ade dlm kad ahaha)

eamy, mntk en rembo yg bersuara sedap itu lah emelnye cik eamy ye.. malu nak kasi di di sini.. *wink

Mrs. Wifey said...

tahniah chi am,
semoga kekal hingga akhir hayat

pss:: tak saba mau tengok gamba. lekas update k!