Sunday, March 8, 2009

Rupanya webcam boleh capture gambar jugak

Aku sedang lebam. Aku mengira tiap detik yang berlalu. Mengharap ia kan bergerak pantas.

*

Aku mahu pulang.

-PIC REMOVED-

*Heh! Aku baru tahu guna webcam capture pic. Hoho pandainya..

22 comments:

Chekgu BaniHassim said...

pandainye dier...

ko sebenarnye takle mcm ko ckp..
aku tgk keding je...takde masalah ringan badan pon...

ko mmg tgh kemaruk nk balik sgt la nih??

ab geldofg said...

heheheeh ko memang pandai

Pewaris Reformasi said...

oit, aku hanya tahu tapi x pandai buat..camne tu?

diharap x ada gambar bogel kau di arena maya ni, haha

en_me said...

ammvoiii abang am itewwww.. pulang nak jumperr saperr tewww

Inah said...

hahahaha..mo pulang ye..jgn lupe balik sini udah :P

eliza said...

oh sda sangat pandai ya..bagus..

Maryam Abu Ahmad said...

muka cam hape jek... haha

N a b i L said...

wow abg am laaa.hensemnye abg am itewwww hahaha

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam ziarah,,sebuah blog yang menarik,,,jemput ziarah ke blog saya untuk tujuan muzakarah dan sila add blog saya sebagai rakan blog anda...Jazakallahkhair....

pink_butterfly said...

waahh..pandainya dia!!!

Ainul Arina Madhiah said...

hari ni operasi pomen komputer ke ? Dah nak sangat nak balik la tu sampai macam muka tak de mood jer.. sikit lagi.. sabar yer.. sila proses lagi komputer kot2 jumpa benda baru lagi.. hehe

Aya Yus said...

Pandainyaaa!!!

Muka sedih dalam kerinduan tu..

Rambo said...

perh muke lu. geram je gua tgk!

Sarah Mohd Shukor said...

Hehe. Dah nak balik baru sedar tentang fakta ni ye. Selamat bergumbira riang ria di Malaysia dan Bangkok nanti ye. Semoga semua urusan di Bangkok berjalan lancar. Dapat ke sana pun dah cukup hebat dah Am. Dan untuk segala urusan sepanjang di Malaysia nanti, didoakan semuanya dipermudahkan.

We want more pics! We want more pics! Tapi pic cikgu je la. Huhu =p

Inah said...

err..sarah..bangkok tu akak laa :P

alamak..ampun chi am :P

A.i.m.i said...

aku pon kemaruk nak blk jugak!!! huhu. cpt la masa berlalu pls~

ihsan_huhu said...

nih muke tgh sangap hahaha

chi am said...

Kawan2, sori x reply komen2.. saya agak bizi dengan ini:

http://walimahamridanarifah.blogspot.com/

SyAhiRah LaLAla said...

oh i pun baru tahu juga.
dua tahun lepas. huhu.
takpelah encik,,janji tahu kn? ;)

chi am said...

gegege kira gue ini kuno 2 tahun la respectively huhu

♥miss zaza♥ said...

hahaha

i pon baru tau jugak

kah kah kah :P


salam ziarah tuan rumah

laki cikgu kimia said...

wasalam miss zaza.. jemput masuk.. tambah nasik tu huhuu