Saturday, February 21, 2009

Ir konon.

Baru balik main bola tadi. Sembahyang maghrib. On laptop. Lebam.

Biar je shuffle winamp ni. Google nama kompeni lama. Oh rindu balik.

Aku baru perasan, nama aku still ada lagi dalam staff directory tu. Kang aku claim kang korang kate aku mate duitan lak.

Aku dok usha dalam web tu. Branch kat indon macam belum ada detail lagi. Haih. Memang ade nama aku dalam tu kalu aku stay lame sket lagi dalam kompeni tu. Lepas raya tahun itu (?), sepatutnya aku memang kena stay kat singapo tiga bulan. Study technical. Aku dah cakap, jangan la rigid sangat ngan aku. Ko ni pon satu la.. oh encik bos..

Promoted. Project Manager. Batam. Kontrak 5 6 tahun. Lama tahu? Sian kat aku. Famili aku.

*

Takpe lah. Aku sekarang pon masih hidup. Bahagia. InsyaAllah. Walau bukan sebagai pengurus. Penggemuk pon oke what?

-ir am-

25 comments:

Fathiyyah said...

senyum je la

:)

matadore said...

sabau ek :)

Pewaris Reformasi said...

sabo je le..

chi am said...

fathiyyah, :)

matadore, ;)

pewaris reformasi, 8-P

-SRISUFI- said...

buat gempak jer kamu Am...

penggemuk??


;)

Chekgu BaniHassim said...

camne ko buat penggemukan??
binatang selalu kalau nk gemuk dikembirikan...
ko nak kene kembiri ke??

hahah

Yati Salem said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done,thank

http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

kem said...

penggemok mmg seswai dgn ko..
no doubt.
wewitt~

hahaha.
gimme five!
aku pemboncit.
woots~

chi am said...

srisufi, hihih kisah lame..

chekgubanihashim, kembiri, deep sangat dah tu uhuh.

yati salim, what banner? i v bn naive. i m just a boy standing in front of a girl, asking her to luv him. pulak dah!

kem, aku SEDANG kurus sekarang ni kem. plz b informed. heh!

Maryam Abu Ahmad said...

penggemuk ye.. tapi masih claim SEDANG kurus... habis tu menda?

chi am said...

besa la maryam.. hidden dragon. heh!

Rambo said...

owh my. Batam beb! tak perlu risau dengan itu patutnya. yg penting disini.
*tunjuk hati.

tapi kalau dah tahap tarik tangan ajak masuk club pecite?

en_me said...

batam tewww riau yg pernah jadi sebahagian jajahan johor lama.. bahasa melayu lama yg chantekkks..

eliza said...

abis tu ni dh dpt ir blum ni?

ir penggemuk..hehe

chi am said...

rambo, gua sudah lalu. dan rasa sangat takut juga.

en me, heh.. en me mmg informatf!

eliza, erk.. itu orang belum pernah panggil lagi huhu..

N a b i L said...

ape la chi am.pembuntal boleh?

chi am said...

heheh.. comel sangat lah pulak kan..

miezi said...

penggemok sounds good. Eheh

Ainul Arina Madhiah said...

bila dah jadi penggemok,karang tak leh main skate board gaya macho da.. *tutup mata kalau ir am jatuh*

penggemok tidak baik untuk kesihatan. untuk kecemasan waktu winter je boleh..

chi am said...

miezi, :P

ainul, lemak2 haiwan adalah keperluan di musim sejuk heheh

pink_butterfly said...

haha...

ni msti slalu bhibernasi time winter...


dats y jadik temokk!

chi am said...

saye dah kuros. sekian... erk!

Sarah Mohd Shukor said...

Salam Am. Ha. Ni saya dalam proses nak memenuhkan email awak dengan komen2 saya. *gelak jahat sikit je*

Title Ir tu sangat sejuk hati perut mak ayah awak mendengarnya =) Takde rezeki yang dulu tu takpe Am. Lepas ni tengok la. Entah kemana je lagi awak akan pergi. Siap boleh bawa isteri pergi sekali *ayat hujung ni baca perlahan je ye* Hihi.

chi am said...

eh sebelem2 ni pon saye memang dah ada IR pon, tapi terbalik lah ikit.. dan kedudukan nye pon di belakang. amRI huhu

Sweet Thinker said...

amRI ohh amRI. best btol life ko. huuu! bikin gwe jelez!