Saturday, November 29, 2008

Tic TAG toE

Oh sori berbanyak-banyak sori daku pohonkan kepada rakan taulan di dunia maya ini.. terlalu asyik dengan dunia luar, lalu aku terlepas pandang nukilan blog-blog hebat kamu semua.. setelah baca punya baca.. ada tag pula dari cikenit.

Justeru..

-PIC REMOVED-

Ini profile pic untuk mespes.. kate mespeeesss.. kena la gaya lebis-lebis ye tak? Hahaha.. Gambar baru bangun tidur di tengahari di musim sejuk... tapi pic angle macam ni memang tak boleh blah kan? Aku tahu.. hahaha.. *Ish geli pulak tengok

-PIC REMOVED-

Ini gambar manusia boring takde kerja.. pergi bercuti-cutian.. gambar bersama ozi dan wombat aku rasakan sangat seksi juga.. uhuhu..

-PIC REMOVED-

Ini pula gambar minum pepsi.. tiada gambar yang paling sepsi melainkan gambar minum pepsi.. ye ke pepsi tu? Ke coke? Entah..

*

Banyak cerita nak tulis nih.. tapi nanti-nanti la.. see you in the next episode!

19 comments:

Inah said...

kenapa x penah nampak muka kamu di rundle mall :P..satu hari nanti saya belanja kamu di borders ya :)

kema said...

pic 1st tu..sgt la gedik.
hahaa
xblh blah.wuhuuu~
p/s: aku kutuk2 ni bkn pe..saje. tgh boring. ko jgn amik ati lak.. papehal ko mmg kacaks.. kacak amats bak kata org kampung aku..muahahaha!

pink_butterfly said...

ellow enchek C.T... =)

CriticalThinker said...

Inah, belanja? maknanya tak payah bayar? nak nak! hehe.. btw, anzac highway tu tak jauh la dari rumah ambo..

kema, ko memang.. aku ni insan mudah terguris.. hahaha taklah..

pink_butterfly, ellow balik! *terpiker kalau kite ganti word ellow tu dengan 'elbow' mesti cool!

Sarah Mohd Shukor said...

oh. gambar seksi itu sudah tidak ada *kenyit mata* haha.

apa khabar am? lama plak dh sy tak tinggal jejak. harap sihat2 aje ye =)

Nadia Yuna said...

saya suka gambaq last. nampak cool. heheh =)

Ainul Arina Madhiah said...

gambar yang last tu bukan gambar sepsi tu.. tu macam gambar misteri tu.. ^_^

Diana said...

incik manyak sweet oo xD
adeh kite ladylike ke o.O

ihsan_huhu said...

gle jambu siot

jatbee said...

agak jambu~~..gmba last cool..:D

CriticalThinker said...

sarahshukor, ark! kamu sempat tengok? ala.. malu.. isk2

nadiayuna, heheh cool ek.

ainularina, misteri lelaki kabaret ker? hahaha

diana, adeh.. tak schweiit pon.. kikiki...

ihsan_huhu, ala you ni jnagn la... i malu la.. *tutup mate sebelah

jatbee, jambu? cani lagi jambu tak? *kelip-kelip mate ahahah

arsaili said...

salam..nanti saya ke sana..tolong bawa jenjalan k..ahaha

ciKenit said...

hehehe...
gambo kesatu.
wiwit...
sepsi nye muncung...
arrr...
;))

CriticalThinker said...

arsaili, eh mari mari mari..

cikenit, mumumuuu.. hahaha

SyAhiRah LaLAla said...

somehow u look quite familiar. do we know each other? ke terserempak kat mana-mana ke? pernah tak? hiks.

CriticalThinker said...

ha? amnot sure.. maybe kot. tapi muke kamo macam agak rare..

.farah. said...

salam.tumpang join sepam.. nice blog. :)

SyAhiRah LaLAla said...

haha.rare eh?bagus jugak.kalau sepah-sepah tepi jalan pun susah nt.erk.*rollingeyes*
tapi betul la.rs mcm pernah tgk kamu ni.tp kt mana ek?

CriticalThinker said...

farah, alamak ai.. aku hengat kamo ini farah rakan lama aku.. oo selamat datang kawan baru..

syahirah, ako pun x sure la.. cuba kamo berterusterang siket. mungkin mase aku jadi model avon dulu x? ahaha