Thursday, November 27, 2008

Kegilaan yang kesekian kali..

Aku baru sedar sudah lama tidak update blog ini. Banyak pula perkara kena settle. Banyak benda kena belajar.

Satu hari aku mahu post satu entri pasal satu benda ini. Sedang gila benda ini sekarang. Salam ketemu lagi.

10 comments:

Maryam Abu Ahmad said...

apalah benda tu ye.. :)

Marini said...

Salam jejak pertama dari France..


Hurm,one thing kan, saya ni mudah tertarik ngan blog yang background nye kaler hitam.so tercampaklah saya di sini..=)


Looking forward to readur entry bout kegilaan tu.

Jangan dilayan sgt rasa gila tu okey encik.kadang2 syaitan yg cuba membuatkan kita rasa lagi teruk.

Saya baru je lalui moment mcmnih. dan bila saya dah ok,kembali tenang,saya imbas balik diri saya tyme teruk tu,ya Allah,malunya..

Inah said...

gambatte encik am!!

Noor Amin bin Ahmad said...

mari kita nantikan apa jenis gila tu, takot gak aku kena penyakit tu ke..hehe

selamat bro!

CriticalThinker said...

Mariam, heheh nantikan dengan sabar ye! *wink

Marini, selamat datang puan! saye ni tengah jatuh cinta dengan suatu invention, nothing to do with the word 'gila' itself.. hihih

Inah, iye2.. ini juga tiada kaitan dengan projek pengajian huhu..

Amin, selamat amin selamat!

Ainul Arina Madhiah said...

salam~

lamanya tak nampak idea2 kamu kat sini.. Welcome back! hehe.. silalah post nnti ya the latest thinking.. let us see what it is.. ha, lagi satu, make sure it is criticalthinking sebabnya macam semacam je benda kamu nk crita nih.. ^_^

kema said...

haku harap ko x gile cm mnde yg gile tu..
amin!

hehe

p/S:aku rase aku yg dh gile. xcaye ko tgk a page aku. cm selekeh.haih

CriticalThinker said...

ainularina, huih yang ini memang something! tunggu na!

kema, aku stil menten.. tidak gila tapi gila-gila remaja.. remaja la sangatsss..

Nadia Yuna said...

cepat updates!

saya mao tao.

apakah ia? heheh =p

CriticalThinker said...

jap jap.. belom siat lagi neba hebat ini masih under construction..