Wednesday, November 5, 2008

Tag BUKAN Matrix Kuala Pilah..

Starting time : 2228 hour

current songs: vociferation eternity.. shuffle dalam winamp ini..

Name : nama

Sisters : Seorang kakak dan seorang adik.. aku selalu disalah ertikan sebagai sangat sweet sehingga selalu diambil kesempatan.. tidak pasal-pasal kau kena pukul kerna cuba menodai aku, sampai berhenti universiti ketakutan..

Brothers : tiada

Shoe size : 7.5

Height : Lowered, stable and sporty.. kata racing..

Weight: kalau 60kg pon orang dah tanya; kau hisap dadah ke wei?

Where do you live: SA

Have you ever been on a plane: pernah beberapa kali sahaja..

Swam in the ocean: kalau petang-petang boleh lah.. pagi kalu.. start dengan rosy cheek lepas itu sunburn kemudian kulit ketat di malam hari, esok mngelupas.. macam sekarang nih! Aduh pedih2 ni..

Fallen asleep at school: start form 2.. dan kelas petang jumaat..

Fell off your chair: pernah.. tapi setakat ini belum pernah jatuh teruk.. nasib baik saya auto..

Sat by the phone all night waiting for someone to call: tidak pernah.. biasa the phone sat by, waiting for me to wake up.. alarm..

Saved e-mails: sangat perlu ini..

What is your room like: aku sangat suka kekemasan, namun hari-hari kemas adalah sangat kurang..

What’s right beside you: 3D Optical Mouse with FCC standard.. made in China.. what?

What is the last thing you ate: kismis.. Sultanas Sundried.

Ever had...Chicken pox?: Pork mana boleh makan.. chicken wing la biasa bakar letak madu.. hulamek!

Sore throat: hanya apabila selsema berpanjangan..

Broken nose: hidung tidak pernah.. yang patah jari kelinking kanan. Yang retak buku lali 2 2, yang lekuk lekuk tulang kering dan dagu..

Do you believe in love at first sight: dulu tidak.. setelah itu? refer saja ini

Like picnics: masa kejadian sahaja.. sebelum dan sesudah kurang minat..

Who was/were...The last person you danced with: tidak kenal.. jangan ungkit kisah lama please..

Last made you smile: baca blog kema.. hade ke haku pon kena tag!

You last yelled at: tadi petang.. sesudah siap kerja..

Today did you...Talk to someone you like: line problem la petang tadi nak la sangat2..

Kissed anyone: yes.. a lots.. family maa..

Get sick: jarang.. tapi kalau kena.. lama.. kaki ini pun belum sembuh.. 14 ini ada tournament.. tidak main kali..

Talk to an ex: dulu la..

Miss someone: tiada letih untuk ku ungkapkan..

Who do you really hate: saudara yang baru aku SMS tadi.. ingatkan hendak dibalas terima kasih.. kena sound pula.. ces selampit betul!

Do you like your hand-writing: aku suka.. walau belum pernah ada yang kata cantik..

Are your toe nails painted: pasti tidak.. kalau inai belakang cerita..

Whose bed other than yours would you rather sleep in: alaa.. mana boleh cakap..

Are you a friendly person: bergantung keadaan.. biasanya iya.. tapi kalu kamu kerek segunung tinggi.. kamu pupus dari dunia aku..

Do you have any pets: tiada..

Do you sleep with the TV on: agak selalu.. kadang-kadang pasang TV niat untuk tidur..

What are you doing right now: mahu siapkan kerja sebelum December.. prepare for joining international group on January..

Can you handle the truth: tidak suka pahit..

Are you closer to your mother or father: mak la.. ayah.. garang weh..

Do you eat healthy: I eat almost everything.. walau perut tidak tahan betik dan susu segar dan makanan pedas lajak..

Do you still have pictures of you & your ex: aa.. err.. emm.. next!

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to: cikgu

Are you loud or quiet most of the time: Loud if I got point.. quite if I know nothing or when someone’s lying..

Are you confident: sort of..

5 things I was doing 10 years ago

1) fight onto science class..

2) menduduki peperiksaan untuk lesen L

3) cuba bertaubat setelah melakukan kesalahan besar lalu tertangkap..

4) retire from being pelari pecut.. sedang semua orang sudah berkaki panjang.. aku lambat..

5) start pakai sampin warna hijau muda, seluar sekolah jahit style jeans, bawah nak besar tak boleh blah!

5 things I would do i f I were billionaire

1) pergi haji sesama keluarga..

2) bawa mak ayah along adik pergi jalan-jalan keliling dunia dengan jet peribadi berdriver wanita cantik

3) Upgrade motor dan kereta buruk haku.. biarlah! Aku still mahu pakai, so what!

4)Pastikan supaya beliau dapat sekolah yang beliau mahukan untuk posting nanti..

5) Special Order perfume Tommy Hilfiger – True Star Man.. hape lah susah sangat nak jumpa ni..

5 of my bad habits:

1) Kalau aku sedang fikir.. kau tegurlah dengan apa cara sekalipun aku tidak layan

2) Gelak/jerit/nyanyi kuat-kuat kala bosan terlampau, happy terlampau, atau marah sedikit.. kalau marah terlampau.. diam.

3) Terlalu berprotokol kata beliau.. Skema ke?

4) Ego lelaki jangan dilawan.. belai-belai sayang.. lembut ia mengikut kata.

5) Mengapa aku tidak suka membeli barang mekanikal yang baru adalah satu tanda tanya. suka modifikasi.. terkadang kos peng‘upgrade’an sangat tinggi.. dimarahi selalu!

3 places I've lived/living:

1) South Plympton

2) Broadview

3) Rosepark

5 persons that i wanna tag:

Many of them are so happy to try it.. but with time restriction, they can be exempted.

Even so, Interested Homosapien are welcome the most..

16 comments:

CritiCalThinKer said...

wah! tidak pernah menjadi orang pertama comment dalam blog sendiri.. best best! *loser kebosanan

pu3 zyranee said...

ahahahha!! damn! anda juga mangsa beliau??syabas!!!

Sarah Mohd Shukor said...

wahaa... dlm byk2 benda, part baca komen ni yg paling kelakar. weh, tgh high on drug eh hari ni? hehe. emm. beliau itu bakal cikgu, kan? semoga dia dpt posting kt tmpt yg dia nak.

kema said...

haha! padan muka kau~ wiwiwi
"kadang-kadang pasang TV niat untuk tidur.."
haha! xblh blah..nk tido klau, bace buku sejarah la wei..hehehe
^_^v

aida said...

pu3 zyranee: aku rasa aku kenal ko dan ko kenal aku ar ni (dgn nada yakin sekali)

eh komentarnya ye pak: i was exempted..tq2..

CritiCalThinKer said...

criticalthinker, wah tahniah kepada anda kerana menjadi orang pertama.. kisses for you.. muah3!

zairani, syabas kerana anda juga berjaya menjadi top 5 anugerah berprestij itu..

SarahShukor, memang overdose dah ni kot. tapi belum sampai tahap 50 biji lagi. itu bukan aku.

kema, buku sejarah? hui menarik idea awak ini.. tapi mane nak cari daa.. semua telah saye rebos.

aida, awak kenal zairani itu? saya pula kurang kenal beliau itu.. tapi kalau awak kenal Sang Kema itu aku memang percaya. tolong jangan berkumpul ex-matrix ramai2 di sini.. hihi

aida said...

criticalthinker: nope..guer se'matrik' dgn p3 zairani ar..se'universitas' juga ...

kema said...

ex-matrix? saya metrix melaka okay??
*sambil kipas2 muka dgn tgn* hahaha xblh blah..

buku sejarah sy ade lg..nak??
ala..'bakal cikgu' itu sure ade pnye buku sejarah..mintak a kt beliau..hoho

KMM batch 2003/2004
^_^v

CritiCalThinKer said...

aida, owh maafkan aku aida aku tidak perasan.. maafkan aku aida.. maaflah.. maaf ye.. maaflah..

kema, alamak sori haku salah address.. *terpiker cane informer haku bole salah orang nih, ibarat bertelanjang bulat dikhalayak ramai nih!
buku sejarah tiada, buku kimia banyak la..

aida said...

haha..guer juga bkn metrik kualo pilah..kc ok..hehe..yela yela..maaf diterima..

KC 2001/2002

hehe...

CritiCalThinKer said...

oshit! sekali lagi aku malu.. nak kena informer gua nih *genggam penumbok

Ainul Arina Madhiah said...

i'm looking at the word "berdriver wanita cantik.." apakah???

mende signifikannya berdriver wanita cantik??? nak kata boleh speed laju2 cam pelik jer... idea luar kotak apa yg sedang diguna pakai neyh?

pu3 zyranee said...

ahah! aku tumpang glemer di sini.*kataku sambil menarik2 rambut*
darlin aida, ahah! mish u lyke crazee!ohoh! tempat inih jugak menjadi jejak kaseh.owhh i lyke..ku tangis sendu kegembiraan.

CritiCalThinKer said...

ainul, uit.. aa err.. soalan itu agak sukar dijawab.. mungkin sesi yang lain ya? (-_-)

zairani, nape tarik-tarik rambut ni? oh sebab aida ker.. memang dah banyak rambut haku pon putus2 sebab dia hahha..

Nadia Yuna said...

humm.

nak test jugak lah.

komen entri sendirik

jadi yg pertama! hehehe =p

CritiCalThinKer said...

heheh best wo!