Wednesday, November 5, 2008

Tag gambar pula! Mace-mace la demo nih!

Malam tadi baru perasan.. sudah kena tag dengan kawan.. itu jadi entri sebelum ini.

Memang biasa pagi-pagi, on pc dulu di office ini.. check email.. on lagu.. jenguk-jenguk blog sekejap.. Baca blog kawan-kawan sedar-sedar sudah kena tag lagi satu.. capture gambar sendiri, jangan make up2, jangan sikat-sikat, jangan tukar pakaian, tanpa edit.. ringkasnya, dengan yang sedia ada.

Jadi ini dia.. abaikan kulit muka yang merah-merah itu, abaikan kulit muka yang mengelupas itu, abaikan ketidakdisiplinan aku bertshirt dan berjeans ke office, abaikan rambut yang tidak bersikat itu.. hahaha!


-PIC REMOVED-


Ayam goreng betol! Gua nak berselindung lama sikit pon tak boleh! Apa pun gua memang lebih senang begini..

29 comments:

kema said...

AHAHAHAHA!
best btol gelak kt ko pagi2 neh..
ahahah!
takziah bro..huhu
^_^v

ciKenit said...

ahaha...
gile ganas tapi jambu muke tu pepagi.
wat hal la ko ni doc.
:))

Rambo said...

alalala comel. tampo nak? hahaha

CritiCalThinKer said...

kema, mengapa ku disiksaaaa..

ciki, itu namenyer jambu batu takde bijik name nyer.. ceh!

rambo, tak baik dow.. tampo member-member comel.. hahaha

Sarah Mohd Shukor said...

hehe. awk lama dh kantoi sama sy. ups~ *melenggeng pulang ke sarang*

CritiCalThinKer said...

SarahShukor, kamu memang pantas.. eh melenggeng tu bukan 'keadaan berkain pelekat sahaja' kah? ker itu berlenggeng? bahasa johor ni..

aida said...

ohoho..ini rupenye tuan punye blog ini..seperti pernah kulihat..tapi di mana ya

- G O R O - said...

Salam bro..

Style la ada blog.

CritiCalThinKer said...

aida, kan saya sudah minta maaf dadri hujung rambut ke hujung kaki hari itu.. lupa?

goro, ada blog memang style tapi kalu dah kahwin ada blog lagi chare kan? tahniah bro!

aida said...

wo! pe beb..lek le..maap nape plak ni..raya kan da lepas..he he he..manede pepe la beb..betoi..

CritiCalThinKer said...

heheh.. saje je pancing ko.. takpe2.. pegi la cintan ngan laki anda hihihi..

Sarah Mohd Shukor said...

alamak. typo la CT. sy maksudkan melenggang. oh. sejak bila la plak sy berkain pelekat ye.

CritiCalThinKer said...

ohoho itulah yang pelik.. *imagine sarah dalam keadaan tersebut ahaha

Sarah Mohd Shukor said...

hish. sgt tak baik dia ni. mungkin sy mcm seorg budak laki yg baru belajar nak pakai kain pelekat la kot. haha

Ainul Arina Madhiah said...

owh, ini rupanya CT ...
ala-ala klon the mummyyyy punya pelakon.. hehe..

i wonder how ks know everything.. *garu kepala..* nak mintak petua sketlah..

p/s: teringat ayat ks... CT ni misterious.. hurm, muka dah kenal.. jadi, dimana lagi misteriuosnya ks?? *mencari-cari*

CritiCalThinKer said...

sarah, tetiba teringat pakai kain style lepas khatan huhu..

ainularina, no wonder kalau sarah memang tahu banyak.. beliau itu sebenarnya yg misterious + sokseksoksek *gaya bisik umpat2 hihihi.. maafkan saya puan sarah

Sarah Mohd Shukor said...

naaa... sy tak fikir pun yg style tu. huhu. oh. adkh sy baru terasa ada buah keras dibaling kt dahi sy? sape baling ni? ehem. sy belum puan lg. masih cik dan adik.

fathiyyah said...

salam,sy dtg dr blog ainul..mcm selalu nampak kamu kat blog kak sarah

CritiCalThinKer said...

sarahshukor, hihi kamu macam tidak biasa pula..kita kan selalu gurau baling-baling parang..hihi

fathiyyah, betul2 saya memang regular customer pon.. err selamat datang fathiyyah.

Ainul Arina Madhiah said...

hahaha~ dasat betul korang ek gurau2 baling parang. wu~ dah siap insuran ke? CT, *sokseksoksek..* gak... ~shhh, diam2 tau~ (^_^)Y

erm, KS tau psal CT, CT tau psal KS.. dua2 super power cepat punya pengkorek rahsia.. adakah gelaran puan tu suatu rahsia yang CT tau psal KS?? ha!!!!!!! ayok2!!!

Sarah Mohd Shukor said...

aishh. apa ainul ni. bikin spekulasi. diri ini masih cik. CT tu mind reader. tu sebab dia tau segala. hati2. dia ada 'sesuatu'. haha. *teroverdose menonton sutera maya*

CritiCalThinKer said...

ainularina, gelaran puan itu biasa saya guna untuk mereka yang dihormati.. begitulah kisahnya puan ainul.. wawawa chinul kena puan pulak

sarahshukor, GMT kita berbeza.. kalau tak mesti best sembang2 komen2 dsb. Plus, sekarang ini daylight saving, masa advance 2.5hrs from mesia.. *sutera maya? garu2 kepala

Ainul Arina Madhiah said...

ala, kalau cik tu tak terhormat macam puan ke? KS, hehe.. orang agak aje.. manala tau.. =P
*sutera maya tu ala2 telenovela tapi buatan malaysia. Trademarknya itulah 'dia ada sesuatu' jengjeng..*

CritiCalThinKer said...

ainularina, jengjeng tu yang takut dengar tu hahaha

Sarah Mohd Shukor said...

itu la. hampir 10.5 jam beza sana-sini. nasib la labu. hehe.

l.i.f.e said...

hoh! apa pesen punya kerutan dahi tu? camne bleh lentik kening tu eh?

CritiCalThinKer said...

sarahshukor, iye lah labiii.. haha

life, cis susah2 gua ejas kening gua macam 'the rock' baru ade satu orang perasan.. terguris betul la gua macam ni..

Nadia Yuna said...

Ayam goreng betul!

heh. suka ayat ni

selalu gak gune.

tapi ayam je. goreng xde!

=p

CritiCalThinKer said...

kikiki AYAM BETOL!