Monday, November 10, 2008

Ghindu kome wooiiii!

Ini dua orang aku sangat jeles..



Atas ini, Imna adik aku di hari perkahwinan beliau..

Sebelah bawah, acara mimik muka.. bersama Amni kakak aku di masa bujangnya..
Deme dah kahwin.. teman je belom.. Ate cemane?


-PIC REMOVED-


Yang sebeno-benonyer.. Teman rindu bebeno ke kome bedue niee..

25 comments:

Sarah Mohd Shukor said...

ha, adik pn dh kawin? yg tu sy jeles. haha.

kema said...

lawa dow!
kenape la aku tatau lebih awal?
kenape CT? kenape???

oh my~

haha.
tu la kau. kawen cepat2 plis..
leh haku makan nasik minyak.
lapa neh.

trimas~

ciKenit said...

huhu.
lately entri kamu sume nye comel2.
rindu kan kekaseh, rindu kan adek, rindu kan kakak.
:)

adek ciki tak rindu kat ciki pun.
kenape eh?
hahaha...

Ainul Arina Madhiah said...

owh, sudah dilangkah bendul rupanya... ada dapat hadiah tak? hehe.. ate kome kawin lambat sape suruh, kan udah jeles...

p/s:
1. adik CT tu mmg gaya cam princess la.. ni nak jeles gak nih..
2. ternganga kejap tengok acara mimik muka tu.. wa!! *big clap* kalau tunjuk kat baby, mesti diaorang melalak gila.. =P

CritiCalThinKer said...

sarahshukor, itu la.. jeles2..

kema, iye.. ako kawin nanti ko tak datang.. ako karate!

cikenit, itu la pasal. emosi tak stabil ni.. ala ciki, dyorang tu rindu kat ciki tapi tak tulih dalam blog je.. hihi :)

ainularina, ala chinul ni.. kan dah teringat kat baby2 lak nih.. nanti tal lame mesti keluar entri pasal baby pulak. ummChak!

A.i.m.i said...

cantik wanita itu.. :)

aida said...

hehe..saje terpk..kalau ko pakai tudung jd sama gak kan muke mcm kak amni ngan imna..awwWaWa..btw..inilah adik beradik bijak pandai

CritiCalThinKer said...

aimi, thank you bagi pihak.

aida, tak yah.. member ako kate kalo ako tutup janggut tu je dah boleh selinap masuk asrama pompan.. ade ke patot!

Rambo said...

emosi tak stabil, emosi tak stabil. udah2. gi main papan selaju sana. hehehe

CritiCalThinKer said...

nak main cane bo.. itu ari gua baru nak try feveret trick fakie 50-50 180 out.. da sakit seminggu.. kaki belum sehat sempurna la.

- G O R O - said...

Salam.

Cepat2 sikit!
Ada kes air mani beracun sebab lambat kawin.

CritiCalThinKer said...

oshit! takot siak gua dengar! adoila.. aku terima nikahnya.. aku terima nikahnya.. praktis2!

kema said...

LOL!
ngong la kau neh CT..
prektis dpn cermin..moh2..
hahaha

CritiCalThinKer said...

moh kite yong! hahaha.. *tak best plak orang panggil aku CT.. ingat aku suka misai ka?

xxfanaxx said...

owh imna..
dia mmg bijak sbb dia dpt anugera time konvo aritu..
xsangka dia adik kamu..

pink_butterfly said...

haii...jalan2 kat blog nih...

CritiCalThinKer said...

hui fana kamu ini memang kenal semua ya! rajin baca paper kamu nih! hihii..

CritiCalThinKer said...

pink_butterfly, kalu bisa terbang mengapa mahu berjalan? :)selamat datang!

Sarah Mohd Shukor said...

kalau tak best dipanggil CT, mintak izin panggil Am la kalo gitu. eh yop. bila awk sebut Yong kat atas tu, teringat zaman kecik2 sy dulu. mike sume panggil sy Yong. la ni pun ada la sorg panggil Yong lg. oh. teluk intan mmg best~ rasa cam duduk kat itali aje. haha.

CritiCalThinKer said...

bulihlah yong.. mana-mana lah.. sume orang pon da kenal.. da tak rahsie mane da pon huhu

Noor Amin bin Ahmad said...

aku suka bila kau menghargai percintaan dan keluarga..

mereka membuatkan kita bahagia dan kita harus membalasnya. mereka kadangkala membuat kita berduka tapi kita harus bersabar dengannya.

hidup indah bila kita semua mampu tersenyum tanpa dipaksa.

CritiCalThinKer said...

iya benar sekali kata-kata kamu noor amin.. kamu juga pasti pencinta agung.

Noor Amin bin Ahmad said...

pencinta agung?

cinta aku gagal. that's all.

sebenarnya aku ingin juga berkongsi bahawa kejujuran kadangkala menyakitkan. kita tidak mungkin tahu semuanya tentang orang2 yang kita cintai melainkan:

1) dedua punya cita2 yg sama - kawen dan setia hingga hujung nyawa.
2) terima bahawa manusia itu tidak sempurna dan sentiasa punya salah silap.
3) sedia berbincang untuk menangani ketidaksempurnaan ini.

aku tak pandai bercinta dgn alasan. cukup mencintai dia kerana dia dia - buruk dan baik.

semoga cinta kau terus menguntum segar. aku tumpang ambik bau pun dah rasa bahagia.

senyum manusia penawar untuk aku :)

Nadia Yuna said...

Kakak awak sangat cantik! Saya suka tengok. Nak jumpa kakak awak boleh? Mesti lagi sejuk mate saye ni. Heheh.

** Gambar bawah tu saya macam dah pernah tengok satu masa dulu =)

CritiCalThinKer said...

nooramin, aduh sedih la kisah kamu.. sabar ye.

nadiayuna, kamu betull.. gambar lama ini sudah pernah dipertonton umum dulu2an.