Friday, November 14, 2008

Gembira Berterusan Semoga..

Alhamdulillah.. setakat ini kerja yang aku usahakan selama ini diterima ketua-ketua. tapi ini belum versi sempurna. incomplete. petang itu, lebih kurang pukul 4 lebih, Martin ini datang ke meja bersembang-sembang. berkenaan cuti panjang yang telah aku maklumkan pada mereka melalui email. cuti sebulan lebih pada tahun hadapan. advance betul aku ini ya!

Setelah mengucapkan tahniah atas sebab utama percutian itu, Martin berkehendakkan first draft of my proposal. owh.. its a first draft, yet to be completed by december... its ok.. i just want to read em through to make sure you are on the right track.. oke i ll sent you by email. cheers.

Subject: Incomplete research proposal
Attachments: Research proposal draft 11_11_08.doc(180KB)

Hi, here is.

Regards,

Am,
Penyelidik Tabah,
Sustainable Energy Centre.


Replied:


Hi

Looks very good. Since it is broad there is no need for lots of
detail in every section, only in the area of heat transfer
improvement.


Regards,

Martin,
Research Engineer,
Sustainable Energy Centre.


Tungkus lumus aku hari-hari mendapat keredhaan dan restu tuhan. insyaAllah.. harap dengan bantuan tuhan, bulan dua belas ini boleh submit the final draft. means that i ll be three months advance from due. i hope it can be endorsed as soon as possible.. insyaAllah.

Many plans to be implemented ahead! the proposed project ll be something.. for the world!


morale: baca tulis baca tulis kerja kerja kerja.. letih? layan blog.

13 comments:

aida said...

yea yea..boley minum air sirap yea yea..tahniah in advance jugak sbb percutian itu :)

kema said...

wei..ko cuti sebulan pasal pe?
nk kawen eh?
citer la..citer la..
dgn ai pon yu nak save2 kann..
heehee

=)

Sarah Mohd Shukor said...

cuti apa nanti? balik tunang n kahwin? eh terlupa. tahniah enchik senior awak suka proposal tu. eh, betulkan balik kawin kan? hehe.

CritiCalThinKer said...

aida kema sarah, korang dah pernah tengok cerita 200 Pounds Beauty tak? ade minah ni gemok tapi suare sedap, tangkap cintan dengan boss die. die penyanyi dibelakang layar je selalu orang cantik yang nyanyi depan pentas pakai suare die. last2 die tak tahan lalu buat pembedahan plastic jadi lawo. tapi die xnak orang tau die buat operation tu so die tuka nama lain, n jadi penyanyi. tapi last sekali die mengaku atas pentas yang kat bawah tu sebenarnye ayah die yang tak siuman, n mengaku siape die yang sebenarnye. pastu abes crite. itu je yang aku nak cakap. *adakah aku menjawab soalan? hahaha

Sarah Mohd Shukor said...

jahat ya rabbi dia ni. SPM karangan dh 0 markah. menyimpang jauh. hahaha. org yg lari topik sebenarnya malu nak ngaku yg jawapannya ye *lalala..~~

pu3 zyranee said...

tahniah. *kata penulis sambil berlari2 anak*

CritiCalThinKer said...

sarahshukor, saye nakal-nakal buah je sarah uhuk2..

zairani, thank you for all da supports, without em i am nobody.. i am just a boy standing in front of a girl, asking her to luv him.. ape siak! *berlari anak dengan muka kebuhsanan di hari ahad

kema said...

haih...ngong la kau neh am..
maleh a aku nk kawan..tu pon rahsie..
blah la lu..:P
*KOnon2 merajuk..
eeuuuuuu...muahahhahaa!
keji a kau..dh la lari tajuk..
lempang kang~

CritiCalThinKer said...

hiap! ces tak cukup pantas la tamparan wanita kau tuh.. aku boleh elak sambil potong kuku jer.. huh belagak sungguh aku!

kema said...

LOL..
mengong..
hahahaha!

Ainul Arina Madhiah said...

*garu kepala* skema jawapan budak manaa lah nih? ei, benda baik jangan sorok-sorok.. mana la tahu tetiba dapat hadiah dari jauh.. haa, tapi kalau tak nak kasitau, kita keep away je lah hadiah tu yer... =p

Nadia Yuna said...

Eheh,

Saya ucap tahniah je la ye =p

CritiCalThinKer said...

kema, ngeh3 jangan marah.. muka cepat kedut hahha

ainul, nak hadiaaaahhh! nanti saye gitau la ye..

nadiayuna, timekasih2 *weweeeiitt