Friday, November 14, 2008

Bahagia sampai akhir hayat..


Ini bukan ahli keluarga saya.. saya mendapat artikel ini dari sebuah emel yang telah di forward kepada saya.. Ini gambar pasangan comel Pak Atan 75 dan isterinya 74.. mereka memang saling sayang menyayangi.. ke mana sahaja mereka berjalan berpimpinan tangan.. sentiasa ada gurau senda.. tawa-tawa manja.. sungguh bahagia mereka kelihatan.. walau usia lepas separuh abad.

Harap-harap kami juga boleh kekal manja tertawa keanak-anakan gembira selamat bahagia sampai ke hujung umur kami.. Peace!

-PIC REMOVED-

p/s: mimik muka semasa bergambar memang trademark saya.. abaikan..

15 comments:

ciKenit said...

ciki doa yang terbaek untuk kamu doc!
suke, suke, suke, suke...
tengok gambo ni.
:D

kema said...

waa...cumil memasing!

haha.ayat sapetah...aku copi paste blk..
hehhee

aida said...

alololo..comey 2-2...atok ngan nenek tu..muehehe..kamu berdua pun begitu :)

Ainul Arina Madhiah said...

smoga bahagia ke akhir hayat.. aiceh, awalnya ucapan nih.. =P hmmm..kamu suka mimik muka sebijik macam adik bongsu saya.. habis spoil gambar..! *grinn*

Sarah Mohd Shukor said...

dulu 'biarlah rahsia' ye. skrg 'tiada lagi rahsia'. hehe. ate cepat la kawennya yop.

CritiCalThinKer said...

cikenit, itulah kiutkan tok ngan mak tok tu.. respect betul.

kema, ko ni sekejap CKT, kopi, lepas ni ape? nescafe tarik kurang manis pulak ker? ;)

aida, manje sampai ke tua tu cik aida.. jeles kan?

ainularina, spoil gambar ea? agak ar.. ihihi

sarahshukor, ape nak rahsie lagi.. semua orang pon da tawu da cik sarah.. hemm..

Noor Amin bin Ahmad said...

aku mmg sah-sah tak kenal kau.

tapi aku doakan kalian bahagia.

bahagia itu datang bila kita saling memberi - dan bukan menuntut semata-mata.

cewah!

CritiCalThinKer said...

noor amin, aku yakin ko tak kenal aku walopun name cam lebey kurang ayahanda aku.. give n take la maksud ko kan? iye2 aku paham.. tq ayah.

Noor Amin bin Ahmad said...

yer ker?

ahha, mmg kawan2 selalu kata aku ni dah macam ayah orang - kerja menasihat, memotivasi dan marah jika perlu..

anyway, salam perkenalan dari aku yang tengah kusut tapi buat2 tidak.

pijah said...

oooo...macam kenal lah akak kat seblah tu. heheh,.betoll..xtipu

CritiCalThinKer said...

what? eleh saje je ko nih..

Nadia Yuna said...

Eheh.

Saya kenal =). Ada dalam fs saya satu masa dulu. Bila saya dah delete Fs lama. Tak dapat cari balik dah.
EX-UPSI student rite?. Dok KUO dulu tak silap. Saye Jirannya saje. KHAR. Heheh.

Dulu selalu je menengok2 Fs Kamu! Hah. Perasan ke dak agaknye tu =p

hehehe

Nadia Yuna said...
This comment has been removed by the author.
Nadia Yuna said...

Dulu2 selalu update cerita bf dis cute girl dari fs dia. Heh. Tak sangka. La ni dok ikut blog bf dia pulak =p

** kicik sungguh dunia =)

CritiCalThinKer said...

aduu.. sorok muka.. kecik kan dunia..