Monday, October 27, 2008

Susunan Sepuluh Jari..

Kesibukan akhir-akhir ini membataskan komunikasi jarak jauh antara aku dan engkau.. sms tadi pagi menyuntik rasa membuak-buak dalam jiwa untuk memiliki buku itu.. Pasti buku itu sangat hebat..ayat-ayat yang di forwad kan itu cukup menyentak ego seorang lelaki..

Maaf sayang.. aku terlepas pandang..

Aku Terima Nikahnya..

8 comments:

A.i.m.i said...

buku apekah? ala. x paham laaa entry nih. lampi ni....

Rambo said...

ok. jgn buat lagi next time. hahahaa

Sarah Mohd Shukor said...

aku terima nikahnya. buku yg patut org mcm awk ni baca. semoga dpt sumber utk baca. n jgn diabaikan dia lg ya.

l.i.f.e said...

buku apa? haihh kiasan lagi lah kamu ni

CritiCalThinKer said...

aimi, buku itu judulnya Aku Terima Nikahnya..

Rambo, oke rambo aku cuba.. lagi..

SarahShukor, aku tidak abaikan dia dengan niat.. terkadang tidak perasan masa terlalu laju..

life, buku itu yang dibaca beliau sekarang ini.. sila refer feedback for aimi..

Ainul Arina said...

aha~ time2 begini memang patut baca bku ustaz hasrizal itu... nak tambah lagi? silalah baca juga buku men from mars women from venus... kata orang buku itu juga sesuai.. ^_^

p/s: eh, budak kecik pula yang syorkan... -_-

Nadia Yuna said...

hah. buku ni beli on9 je kan? kalau x silap la.

** kat rumah saya ade. abang saya punya. bakal sis in law belikan. hah. Maila umah. abang saya kawen 25 dis ni =)

CritiCalThinKer said...

alahai saye takde kat tanahair mase tu laa.. :(