Friday, October 24, 2008

Lagi Kenangan Silam..

Hari ini baru mendapat khabaran kurang baik dari naib ketua yang baru pulang dari persidangan antarabangsa..

Tajuk projek kami bakal bertukar mungkin.. Fokus untuk menyiapkan Actual Research Proposal itu sedikit terganggu serentak dengan sapaan beliau tadi pagi..

Justeru, aku pulang awal lagi hari ini..

Buka notebook.. layan foto lama-lama, sampai timbul rasa rindu.. tidak semena-mena terhasil pula video ini..

video

Aduh teringat zaman muda dulu-dulu..
Saya budak baru belajar.. kalau salah jangan gelakkan!
Selamat berhibur!

22 comments:

Mazlee Mazalan said...

caya la bro.. lu sk8 everyday... gua poser sk8 je... haha... ollie stairs camtu pon tak bran... haha

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu...tingat zaman muda2 dulu join dak2 sk8..tp join tgk jewk la..;P..haha..

Sarah Mohd Shukor said...

can i use word 'perrghhh' here?
yeah. the word explains everything in the video!

A.i.m.i said...

dlm video itu, anda? pandai.. =D

aida said...

walawehh.abg nas rambut tak ketak!!!pasti anda merindui semua itu kan...

CritiCalThinKer said...

mazlee, alahai trick bodo2 saja.. zaman excited.. record sana sini..

ciksk8, kenangan selalu indah.. tapi kenapa tidak mencuba tolak2?

sarahshukor, actually its nothing compared to todays generation..

aimi, habis kamu ingat cameraman itu siapa? Theheeheee..

aida, sesungguhnya aku ini tiada kaitan dengan Melodi tv3 itu..

Sarah Mohd Shukor said...

agaknya sbb sy generasi org lama kot. hehe

CritiCalThinKer said...

aiceh cik sarah, lama la sangat ya? awak tu muda trangtangtang lagi..

Sarah Mohd Shukor said...

sy rasa sy sebaya ehem ehem awk. muda lg ke tu? ambil pertengahan la. kami generasi pertengahan la klu gitu. awk la generasi lama. hehe

Ainul Arina said...

@_@
sangat ternganga tengok orang2 main sk8... cam best je tapi diri sendiri tak pernah try sebab takut tak reti imbang.. Haha

jatbee said...

macho2 abes tu..bley la bukak kelas sk8 lpas ni...:D

CritiCalThinKer said...

sarah, amboi cik sarah.. muda bergaya cenggini dikatakan generasi lama? saya baru enam belas.. *wink

ainularina, ihihi.. tidak boleh bayang anda bermain papan luncur.. mesti sangat sopan. ;)

jatbee, nak buka kelas? aduh kepimpinan melalui teladan kan? lalu perut ini kena modify sikit kali!

aida said...

yohoho..pastilah kamu tiada kaitan dgn melodi en nas ui..yg pasti kamu adalah ikon bahawa tiada sesuatu yang mustahil kan..eh ape ngarutan ini..

ikon??ikon pc kah??

CritiCalThinKer said...

aida, berat menjadi ikon kamu tahu? aku ini belum layak aku rasa.. tapi aku rasa ikon pc tidak lah seberat mana, kecil amat, baru beberapa KB sahaja.. pulak!

CritiCalThinKer said...

aida, shhh.. aku ini invisible..

ihsan_huhu said...

sk8 menyebabkan shin aku bengkak.

sungguh berbahaya sekali

aida said...

opss!!!ok2..tutup mulut..zapppp

CritiCalThinKer said...

ihsan_huhu, owh aku tidak perasan itu .. tapi aku tahu ada besi di dalam sana..

aida, terima kasih daun kemuncup kepada anda..

jatbee said...

ahahah, macho ape kalo skate ade perot..tu lambang kekayaan tu :D

CritiCalThinKer said...

jatbee, condition applied pula.. berjambang, tali pinggang sorok bawah perot, seluar londeh, topi cowboy.. uuu.. mengiurkan!

Nadia Yuna said...

Sekali lagi.

x dpt tengok.

sedihla.

=(

CritiCalThinKer said...

hikhik.. tak perlu kot nadia.. ish malu pulak rase..