Friday, June 3, 2011

Enam bulan n still counting..

Gua nak bawak budak ni balik Malaysia hari Ahad ni. Sapa-sapa dah rindu gua, eh anak gua, boleh tunggu kat KLIA jam 3 petang.

Gua balik ni lama jugalah plannya. Kalu boleh nak sunatkan budak ni sekali.

Mak budak ni pulak baru tumbuh Wisdom Teeth. 'Repair' di Malaysia murah sikit kot. Hehe gua pon belum tumbuh gigi tu. Nampak sangat ke'awetmuda'an gua berbanding bini gua.

Anak gua apa gigi pon belom ada. Khamis lepas cucuk immunisation untuk 6 bulan. Owh cepat betol dia membesar.

Dah pandai meniarap dan baring sendiri. Dah boleh reverse n forward. Panggil Baba sambut gua balik office sambil senyum. Ajak gua main pon sebut Baba. Part best, bila dia sebut Umi bila dia nangis sebab gua gigit pipi, dagu, lengan, betis dan peha dia. Haha..

Part paling best, bila gua panggil, "Ma'iesyaaahh...", dia jawab, "Babaaaa..", pastu senyum. memang cair hati waja gua ni...


Biasalah. Captured pakai nset ayam.

7 comments:

ihsan_huhu said...

hati waja gahahah

chekgu BaniHassim said...

tgk mata dia yg bundar tu, dah cair gak...kiut!

FrH said...

comel anak kau. mesti kene gomol jek manjang dgn sedara mara balik mesia ni.

luahfikiran said...

SALAM,
COMELNYA CUCU TOK !

Puan Capa said...

ko buat anak ko tu macam anak patung je lagaknya..hahahaha! besar apple dari mulut anak ko..hehehe

Ainul Arina Madhiah said...

bila nak jumpa maeisyah nih...

laki cikgu kimia said...

esan, waja yang first edition tu memang selalu ade problem die punya power window.

cikgubanihassim, bundar? huih. menarik betul perkataannye. bundar bundar bundar..

farah, die manje lebih kebelakangan ni. maklumlah ramai yang defend.

luahfikiran, tok mai jumpa cucu ni haaa..

puancapa, die pandai buat muka innocent. jangan percaye sangat kak. heheh

ainul, mai la jumpa. kontek sama kakpah ang. hiihi