Tuesday, May 17, 2011

Gear reverse..

Salam.

Huh lama jugak gua tak hapdet. Maklumlah.. Fasa gua ni orang putih kata.. tengah 'at stake' sekarang ni.

Hati gua gembira sekarang ni. Family gua dengan segerombolan makcik-makcik kesayangan gua datang melawat gua di sini.. masa gua banyak diisi dengan aktiviti bersama keluarga dengan rasa gembira dan bahagia senantiasa.

Oh ya. Gua taknak cakap, "Kasih sayang gua pada anak gua tak pernah berubah..". Alaa.. macam ayat-ayat cerita Melayu.. Gua semakin sayang anak gua ni sehari-hari.

Anak gua dah siap install gear reverse. Masa terlentang atau meniarap, arah jalannya adalah reverse. Heheh comel betul. Lepas gua bagi makan buah-buahan Heinz, gua tengok anak gua selalu aktif semacam. Gua saspek over sugar ke hape. Heh. Sampai tertonggeng-tonggeng. Ngee... comel comel comel!

Pagi ni cadangnya nak bawak family jalan-jalan tengok kanggaroo n koala n macam-macam binatang tempatan lagi. Dua binatang utama yang gua highlight tadi, kira wajiblah.

Okelah. Banyak kisah sedih berlaku akhir-akhir ni. Gua saje cuba happy-happy ni hah. Semoga tuhan selalu tolong gua.. Isk..

4 comments:

ihsan_huhu said...

comel2

Zie said...

tak payah ingat cite sedih,baik happy2 kan diri je bersama family..


suka gambo Ma'iesyah kat header blog..jap lagi boleh merangkak la tuh..comel!!

fathiyyah said...

salam bro. whoaaaaa..
BARU TAHU yang chi am dah ada baby,,,
aaaaaaa comelnyaaaaaa

Puan Capa said...

moga semuanya okeh2 saja.