Monday, May 10, 2010

Begini rupanya gembira..

Hari ini gua sangat letih.

Pagi kejar-kejar pergi opis. Check kerja. Progress dari idea semalam oke tak. Oke. Pergi workshop, set up kerja, kasik jalan. Semua jalan. Cantik.

Petang datang. Tengok progress dari idea semalam yang tadi pagi nampak macam oke. Rupanya tak oke. Pergi workshop tengok perjalanan kerja kurang cantik. Masih running. Tapi terlalu perlahan. Tidak siap.

Macam ini punya ending, kalau hari-hari biasa, memang gua hangin satu badan.
Tapi petang tadi, balik opis, gua tetap happy. Tak stress pon. Tak payah ikut cakap doktor duduk meditasi dalam gelap. Tetap happy.

Sebab hari ini dapat kasik Cikgu Kimia makan Yong Tau Foo. Di sini sangat rare. Semalam pergi restoran Cina pon masih tak dapat.

Tapi hari ini dah dapat. Sangat happy.

5 comments:

n@m@n said...

sama tak rasanya?

ihsan_huhu said...

oh bile nk belanja kawan cikgu kimia yong tau fu? komfem lagi hepi mcm hari raya

TENGKU ARIFF TUAN ISMAIL said...

sangat manis lu dua orang
makan bersuap ker yong tau fu tu?
hahahaha

kommentla new entri saya
masih baru dalam berbloging
harap saudara sudi memberikan feedback

CIKGU ZAM said...

salam
Ketabahan yang bakal membawa sinar yang lebih cerah di masa mendatang.

SyAhiRah LaLAla said...

kalau blog boleh like macam facebook,,i click like dah entry ni :D