Thursday, March 18, 2010

Pelik

Ada seorang student mahu internship ke kompeni gua. Resume turut beliau forwardkan kepada gua.

Mata gua tertancap pada perkara-perkara ini.

• Won first prize in dance and drama event in Mood Indigo 08, IIT Bombay December 2008
• Won first prize in Spectrum 08 (group dance event), IIT Delhi September 2008
• Won first prize in group dance as well as street dance in Antaragni’08,IIT Kanpur October 2008

Adakah perlu gua membuat apa-apa pertimbangan?

Untuk pengetahuan saudara/i. Kompeni ini adalah berasaskan kejuruteraan dan gua ini juga bukan siapa-siapa. Sekian.

12 comments:

xiiinam said...

Hi..hi..hi...teringat masa abang saya buat temuduga pelajar ke fakulti dia...kejuruteraan Mekanikal!


Dia kutuk calon dari sekolah ckLah (dia memang suka kutuk adiknya ni)..


...kerana menunjukkan sijil Pertandingan berbalas Pantun...
..dan AJK Malam Kebudayaan (Penyambut Tetamu)...hi..hi..

n@m@n said...

mungkin dia mahir dalam gerak tari mesin..

mamai said...

suruh apply AF la

matadore said...

mamai kut

FrH said...

nasrul, mungkin dgn harapan kalau comp kau selalu buat pertandingan joget ke, sijil ni mungkin dapat membantu dia .. hahaha!

yg apply ni jantan ke fomfuan? kalau jantan .............

Cik LeYha~~~ said...

ajar la die buat resume yg betul. hik3...

DrSam said...

memang kaki seni calon tu. Orang macam ni, kerja dia pun sedap mata memandang.

laki cikgu kimia said...

xiinam, hebat berpantun dan menyambut tetamu, suatu gabungan yg baik kan? :P

naman, ade meh? tarian tuh?

mamai, maybe kat India xde Af kot. :D

matadore, desperate househusband kot..

farah, ntah gua x cek pon surat beranak die. ikut nama pon x pasti.

cikleyha, kalu gugel pon tau kan this thing?

drsam, n detailed person kan? hihii

nazrin zaidi said...

enjinering dan dansing.

tapi belum try belum tau.

hahaha.

ihsan_huhu said...

bese r india. nk naik ketapi pon kne joget2 dlu, nk g sarapan pagi pon kne joget2 n nyanyi 10 menet dlu

nnt die nk stat mesin tiap2 pagi pon die kne joget2 n nyanyi2 pasal kegembiraan hati die nk start mesin, pastuh br boleh stat wat kje

bemine08 said...

salam,
ini my first time!

Saja nak kongsi: students dari IIT, Mumbai memang selalu hantar beratus2 email untuk internship, without bothering to check who they sent the application to, the appropriate address, etc. Some schools kat Europe and US mmg dah mark spam aje semua email dari IIT Mumbai.

IH

laki cikgu kimia said...

nazrin, dancing time bebeh!

esan, har dil jo pyar karega.. mee goreng satu ais takmau!

bemine08, o ye ke gitu kesahnye.. slmt dtg geng..