Thursday, February 4, 2010

Bila rindu gua update juga kadang-kadang..

Terharu pulak gua dengar kata bini gua semalam. rindu sangat die tengok gua pakai smart2 macam dulu. Semalam gua pegi membeli belah bersama isteri tersayang. Langsung gua terbeli tiga pasang levis. Dua gua, satu dia. Oh ya point paling penting, pinggang gua dah turun satu saiz. Satu itu kecil, tapi amat bermakna.

Gua baru perasan. Sejak kawin ni gua semakin bizi sampai terlupa menjaga makan-pakai sendiri. Makan bukan tak cukup tapi selalu terlebih. Pakai gua juga menten. Cuma jarang sangatlah gua nak bergaya-gaya sangat. Okelah gua dah start berazam meneruskan diet gua dengan lebih berdisiplin dan menjaga penampilan seadanya. Demi tuhan. Dan isteri gua. Gua cuba.

Model gua selepas dinaik tarafkan rebentuknya memerlukan lima puluh jam untuk siap disimulasi. Tapi itu baru satu per enam puluh bahagian sahaja. gua berkira-kira untuk memodifikasi model ini ke tahap lebih baik lagi. Biar masa gua sentiasa lebih berkualiti lagi selepas ini.

Ok out dulu. Sampai ketemu.

13 comments:

matadore said...

tahniah. semoga banyak nombor lagi boleh turun. hehe

n@m@n said...

gua hanya ada Levis sehelai sahaja..hoho..dah tak nak dh memandangkan harganya

tapi kalau lu nk belikan kt gua, size 32 straight cut ya!!

tunbegia said...

sungguh smart,

salamm,

pink_butterfly said...

smoga bjaya mnurunkan banyak nombor!

cud the ★ said...

tertanye2 jgk mn encik am menghilang...
rindu entri kot
betol lah tu

ihsan_huhu said...

mak aih sp 3...

laki cikgu kimia said...

matadore, hehe.. cuba2.

naman, gua pon jarang. sekali beli pakai sampai lebam. hohoo

tunbegia, wasalam. tq.

yan, :P

cud, dia ada di sebalik itu. :)

esan, suar lama x muat! haha

sonata anak kancil said...

alah membeli menang memakai....sekali beli bertahun2 tahan pakai...jangan naik nombor balik udah le

hans said...

hahaha
betul2
bukan kaum wanita jer kena jaga penampilan diri lepas kawin
lelaki pun sama juga
haha


P/S : Kalau sudi jangan lupa vote entry no 19 dekat komen box blog nih tau

http://denaihati.com/hidup-berani-untuk-gagal-apa-entri-pilihan-anda

suruhlah member - member kamu vote entry no 19 yer...

tarikh tutup vote 7hb pukul 11.59 malam

laki cikgu kimia said...

sonata, harap2 x naik la huhuu..

hans, yeah vote for hans! :D

GhOsToNe said...

jg bini leklok!

syahbandar87 said...

sibuk sngt kut..lg pun bini dh ade kdng2 terlupa nk smart2..laen la klu yg jns nk pasang dua kn.hehe..

salam prsahabatan:)

laki cikgu kimia said...

gostan, iyelah. gua tahu.

syahbandaq, salam persahabatan jugak..