Sunday, November 15, 2009

Teringat daku kepada si dia.. (mcm lg ry)


-PIC REMOVED-

Gua teringat musim sejuk. Rindu sudah. Aduhai..

20 comments:

n@m@n said...

mcm akhyl hayy la pulak

ihsan_huhu said...

camne r leh teringat musim sejuk panas2 cmnih?

FrH said...

peh time time musim sejuk laa teringat kat bini .....

laki cikgu kimia said...

naman, ke 'bakhil haik'? hahah macam2 la lu bro..

esan, sebab panas r..

farah, time panas pon same daaa..

eyena said...

hehe amboii romantinyaa depa.. heee kat mana tu.. cam nak p jugak ngan suami jek nanti.. ececeee

oh yaa ada rupa "akhil ke bakhil" tu..hahaha "haji bakhil b lebai kedekut".. haha

cikgu_math said...

tunggu... cikgu kimia akan fly nanti.. 3 hari hari jerr lagi cuti!

cottoncandy said...

haha
klaka pic tu

tw misti pasni laki cikgu kimia remove

ehe,,,,

laki cikgu kimia said...

eyena, jemput la mai.. xpa aih.. :B

cm, cuti mmg lg 3 ari. tp kene jaga SPM plak daaah.. hhaha

cud, pic2 biasenyer expired pada ke next entrian..

imHepPie said...

woww besh woooo...jeles2 tgk salji

laki cikgu kimia said...

err.. xde salji pon area tuh.. hihii

xiiinam said...

Terma kasih sudi singgah!
Ipoh ya?

laki cikgu kimia said...

xiinam, manjoi itu katanya tempat remaja nakal..

SCHAKEYRA said...

cunnya... tu ker cegu kimia???

laki cikgu kimia said...

bukan, yang spek itam tu bukan.. :P

مريم أبو أحمد said...

3 hari je lagi dah nak cuti sekolah, pakngah ni.. pastu raya haji pulak.. cikgu kimia bertolak bila?

(saya dah cuti start pukul 5 petang ni, yeah!)

SCHAKEYRA said...

yang spek itam tu mestila laki dia, maka yang tak pakai spek yg cumey lotey tu, cikgu kimia lar erk??

laki cikgu kimia said...

maryam, lepas raya aji gayanya.. cepat beno cutinyer?

schakeyra, kalu da pasti yg spek itam tu laki die maknanya yg sebelah laki die tu pasti la bini dia.. tayyiiib..

Penulis.Sahaja. said...

ouh. Manis!

A.i.m.i said...

cute~

laki cikgu kimia said...

PS, kurangkan gula!

Aimi, ade2 je ko nih.. thanks :P