Friday, November 20, 2009

Milo tumpah atas laptop..

Kenyang dan mengantuk. Gua baru pulang dari sebuah parti keraian seorang rakan. Bakal pilot. Meraikan kejayaan beliau. Tiada apa sangat yang gua lahapkan. Hanya fries dan coke saja yang disentuh. Kurang berselera gua malam ini.

Terjumpa juga kawan lama yang kini sudah masuk lima bulan kerja di sini. Ibunya orang Canada maka dia mirip orang sini. Pasti banyak gajinya itu. Tak sempat berentap snooker di rumah itu tadi. Katanya dah lama tak berentap dengan gua. Serba bagus dalam semua jenis sukan dan permainan ujarnya. Malu gua.

Tahniah lebih kurang gua cabut balik rumah. Tiada apa yang menarik di rumah selain Fitness Ball yang baru gua beli tadi. Cerita School of Rock yang ditayang sekala-sekali mengukir senyuman manis gua.

Di luar hujan pula. Aktiviti crabbing gua tangguhkan. Angin kuat dan sejuk bisa menggoyangkan jeti. Sudahlah jerung dilaporkan semakin banyak berkeliaran sekitar sini.

Malam sikit nanti nak telefon family lah tanya kabar. Ape le kabo orang kite ye?



p/s: panjang lagi umur laptop gua. semakin tua semakin manis..

13 comments:

xiiinam said...

Semoga terus manis.....



...tapi pastikan jangan kena kencing manisssss...

Solehah said...

hi..tumpang komen,
sedap pulak terbayang fries..lapar..

n@m@n said...

cuba ko bagi neslo ais pulak..

mungkin dia suka

imHepPie said...

ruginya milo tumpah...bgi dia makan lak

laki cikgu kimia said...

xiinam, laptop kencing manis ke kak? ihiii..

solehah, atit2. ade research menyatakan cankle berpunca dari fries jugak.

naman, air suam macam lebih berkhasiat. :P

imheppie, tu lah rogi tul.

ihsan_huhu said...

haih xdek selere ke jg body bini nk dtg dah?

SCHAKEYRA said...

yang si pilot, n yang mixture canada tu single lagi ker??? heheheheh~~~

waggizo said...

bhahaha.masin jgk mulot.tp seb bek xhancuq trus laptop tu.klu hancuq amek ja kpah nya notebook.eheh :P

piNky LuCiA said...

hehe.. laptop aku patah. ganas kan aku? huuhu

laki cikgu kimia said...

esan, nak jage hapenye. totally wrecked!

schakeyra, macam single.. hihii

waggizo, tu la doc. biase manis mulut tetiba masin laks. :P

pinky lucia, humanghai!

pijah@hakuna said...

puyyo besnyah ada Fitness Ball!! nak ugak... ;p

tu dah tumpah kene basuh dengan air sabun le am! kene curah ayaQ banyak2. kang nanti abeh beserabai semot.. <~ seres nih xmaen2 ;p

SCHAKEYRA said...

mcm single tu souns good lalala~~

laki cikgu kimia said...

pijah, pakai air sabun ek. ces kau.. :D

schakera, haip. gitau mak sat gi! :P