Friday, July 31, 2009

Hitam

Gua bangun ini pagi tak ada apa plan pon. On laptop baca-baca blog. Terkesan dari blog BraderBen, langsung gua google lagu-lagu kenangan. As Sahar, Sil Khannas, Voci dan lain-lain. Cari band member tak jumpa pulak. Ingat-ingat lupa dah nama-nama band.

Tapi bila tengok macam ni. Kira sedih jugaklah..




Tapi kan, best betol tengok nombor cantik ni lah hai..


10 comments:

pink_butterfly said...

sil khannaz? bkn ni band black metal ke?

tanya je, coz rasanya cm familiar la nama ni time kecoh2 psl blck metal dulu...

ihsan_huhu said...

mmg budak hostel skola agame

laki cikgu kimia said...

rerame, pengetahuan kamu bagus. tapi saye sekadar meminati lagu..

esan, eh? macam pengalaman je?

maryam abu ahmad said...

nombor cantik tu termasuk lawatan kamu tak, pakngah?

n@m@n said...

budak2 sekarang...

Chekgu BaniHassim said...

ni bukan bukan sekolah agama nih...
ni buakn sekolah biase...
rase mcm sekolah kat tganu je...
sbb betol2 tepi laut nih...

budak2 kadet polis nih..
apela nk jadi...
si perakam pon bengong...

Nadia Yuna said...

adoii

laki cikgu kimia said...

maryam, macam tak je. 8-P

naman, sedih kan?

chekgubanihassim, ntah le kan. aku sebat jugak nanti sorang2!

nadiayuna, benci kan? ;(

balqissy said...

aish! malu benar saya lihat. -_-!

laki cikgu kimia said...

kan?