Tuesday, July 7, 2009

Entri keseratus rupanya berkisar kisah sedih..

Mungkinkah terkubur..


-PIC REMOVED-
2000-2004
Piala Mekanikal
Piala Pusat Pengajian Islam
Piala Rakan Muda


-PIC REMOVED-
2005
Piala Karnival Sukan


-PIC REMOVED-
2005
Piala ADUN Batu Pahat


-PIC REMOVED-
2007
Rosepark Cup


-PIC REMOVED-
2008
Futsal MASCA Australia


-PIC REMOVED-
2008
Adelaide Cup


Semoga cepat disembuhkan kakiku.. kasihan seorang kawan tadi, malam ni nak fly, sempat lagi telefon tanya pasti tidaknya ketidakhadiran aku untuk tournament 9 n 10 julai ni. Maaflah tak dapat berjuang bersama.. semoga kalian terus cemerlang dimedan pertempuran..


19 comments:

eyena said...

ahaii nice blog!.. emm jgn pts asa.. nanti da sembuh leh main lagi kan..lalala thanks melawat blog sye..k

laki cikgu kimia said...

eyena, time lara cani. apalagi. jalan2 blog la hihi. tq 4 da wic

Misz_zana85 said...

haha, patutla suar mkin kecut, ada org y dah xaktif nie, moga lekas sembuh. Nape kaki tu?

♥singgahla lagi..ngee~

DrSam said...

memang aktif betul masuk pertandingan, sebab itu kehilangan dirasai teman.

p/s: patut rasa tak pernah lawati blog ni, rupanya nama nick lama Chi Am. memang betul lama menghilang.

maryam abu ahmad said...

doa banyak2.

l.i.f.e said...

sakit?
semoga cepat sembuh ye.

Yern Ain said...

get well soon!

:)

Ainul Arina Madhiah said...

mesti ada hikmahnya setiap yang berlaku tu. Sabar banyak2 ok.

laki cikgu kimia said...

ms zana, lutut sakit atas sebab yg x hebat langsung pulak tu huuu

dr sam, hihi masih org yg sama..

maryam, insyaAllah..

life, terima kasih ibu tiga anak.

ain, tq geng.

ainul, iyer.. cuba berfikiran positif..

yginsaf4 said...

banyakknyerr piala .. moga cepat semboh kaki teww

akirasuri said...

Waaaa ini memang sah bukan kaki bangku! Kekeke! :p

Javakid said...

Hi buddy... You got a nice blog here... It`s a worth to give a visit to your blog..:) Im wondering are you an UTHM student ?? or You had played at UTHM ground... hehehe. :) Bcos there is a picture of uthm stadium... " Celcom.. In cup.. ".. :)

Chekgu BaniHassim said...

kalau dah takde rezeki ko nk main lagi, ko jadi coach je laa...

a.b geldofg said...

:)

Nadia Yuna said...

semoga cepat sembuh. semoga sihat sejahtera. semoga boleh kembali ligat di padang seperti selalunya.

Inah said...

Happy Birthday Am!! May you have the best year ahead :)

harap paper ko diterima..jadi adiah besday paling best..x yah aku n k ecah bg adiah..muahahaha :D

eh eh..wawi ajak makang2..marik!!

ihsan_huhu said...

fuh mmg star r abg nih

ps: tuh side effect kawen ke tuh? heheh

laki cikgu kimia said...

en me, sudah semakin sembuh kiranya nih.. tq en me.

cik ati, alahai x fokus lak gambar kat kaki tu huuu

javakid, ex student there.. ur welkam.

ckgu bani hassim, entah la cikguuu.. tengok la cemane..

laki cikgu kimia said...

abgel, ;)

nadia, iya.. semoga yg semoga itu termakbul..

inah, aku ingat ade la sprais party ke hahah

ihsan, butterfy effect kot. hurmm hahah