Wednesday, February 18, 2009

Amni n Imna

Tahniah kepada Kak Long (Amni) n adik (Imna). Jaga kandungan masing-masing dengan baik. Jangan nanti saye balik, ‘budak-budak’ tu report ngan saye pape plak. Heh!

Along, ang jangan kerja kuat-kuat sangat. Jangan balik lambat-lambat lagi. Abang Zul tolong jaga kak long baik-baik ye. Hihi. Long, mak citer ang cakap bunyik cam penat-penat je. Hihih. Sian kat ang. Ritu cakap ngan ang pon ang penat-penat. Dengar citer dah pakai seluar getah dah. Haha. Nanti mase majlis nanti kena pakai baju jubah tak? Nganganga..

Adik, kamu jangan riso sangat pasal master tuh. InsyaAllah, kalau usaha n mintak kat tuhan betul-betul, Dia bagi. Jaga baby kamu tu. Kalu die laki, semoga die nsem macam abang kamu. Wek! N semoga projek Jimmy berjaye jugak. Oh, kamu kate, seluar n baju kurung dah takleh kancing kat pinggang dah ye? Heheh, sekarang angah lagi slim dari kamu. Wawawa!

Jeles lapan belas juta kali ganda kat Along Amni n Adik Imna. Haih..


*memang dari dulu cakap ngan along “Ang”, tapi ngan adik “kamu”

18 comments:

kem said...

adik ko boncit sbb pregnant,harusla skng ni perut ko lg slim weh..
tak aci! hahaha
ko bile lg nk berbadan dua enchek am?wiwiwiwi~

=D

en_me said...

wah, salam rinduan dari jauh nih.. ko kat negara manerr nih.. uhuhu

Aya Yus said...

Waa... bakal dpt anak sedara lg ni. Best2.. ksu pun bakal dpt jugk sorg anak sedara thn ni.

Haiii.. ramai plak yg pregnant ek.. budk opis sebelh, adik, jiran tetangga, sedara mara kawan blogger juga..

piNky LuCiA said...

waaa.. best ny.. 2org sekali gus plak tu..

Inah said...

waahh..beshnya!!! tahniah buat kakak n adik hang :)..

hang pun nanti akan rasa la benda yg sama kot..hahahahaha :P

Maryam Abu Ahmad said...

yalah.. lagi slim... tapi dua orang tu akan jadi lebih slim lebih dari incik selepas satu waktu. incik? hahaha

chi am said...

kem, berbadan dua? ni ha *tunjuk perot

en me, negara matahari terbit. matahari terbit kt ozi kan? :P

aya yus, oh mendapat jugak ye? tahniah2!

Fathiyyah said...

wahaaa...mcm surat cinta untuk Orang Kampung!
Kalau nak bg hilang jeles,apa lagii.
Kahwin laaaa...

Bila la Pak Ngah nak dapat anak sendiri pula ye..ngeh3 :)

chi am said...

pinky lucia, itulah.. rezki. sronok kan?

inah, nak itu nak! baby baby baby wiuwiuwiu

maryam, saye menten je. heh!

fathiyyah, ni pak ngah tengah buat kira-kira la ni ;P

-SRISUFI- said...

salam Chi Am

semakin berbaur ketidksabaran nak balik kampung nampaknya .

semoga selamat segalanya


***eerrrr...entri utk 'dia' takde?

;p

ihsan_huhu said...

xlame ag ko pon buncit gk r.. teman bini ko membuncit

aida said...

wah..best mak ang dpt cucu sebaya2 gitu..congrats utk ur sisters

chi am said...

srisufi, salam. dia?

ihsan, heh! aku mentenssss sangat!

aida, tu le epi beno die. ate, mike bile?

n a r d indie winkie said...

tetibe rindu pada adik2 saya. huhu~

chi am said...

nard, pulanglah.. adik2 kamu juga merindui.. ecewah!

Ainul Arina Madhiah said...

tahniah2.... seronok membacanya.. tetiba terbayang2 anak2 sedara baruku yang dah berderet kat malaysia.. haish, bila lah nk balik nih.. (-_-)'

chi am said...

wawaa berderet? best nyeee

Sarah Mohd Shukor said...

Sangat best dapat 2 orang anak saudara tahun ni ye. Kalau boleh dapat anak sendiri tahun ni jugak lagi la bagus B-)