Friday, December 12, 2008

Bila resah.. ingat saat indah.. (bajet anuar zain)

Anda bosan? Yes? No? Maybe? So?.. naemind.. (kata orang Singapore)

Yang pasti aku tengah bosan gila.. bangun pagi problem malam tadi still belum solved. Computer model milik Cherry telah berjaya aku run dan analysed. Tapi model rakan si Martin ini belum berjaya aku run.. tensi.

Nyaris-nyaris aku pergi office pagi sabtu ini, ku fikirkan model ini tertinggal di office. Oh ada dalam USB lagi satu..

Tak settle hal malam tadi memang efek mood aku pagi hari.. lepas lunch.. buat muvi ah! Bilang aku dalam hati.

Jangan pelik suare aku lain macam.. selsema tambah sakit tekak memang jadi macam tu. Suare sekat-sekat.. biase la mental block. Mane nak pegang vcam.. nak cakap lagi.. KaramSinghWalia pon belom tentu boleh bikin itu macam what..

Nah layaaannn..

video

20 comments:

Shiro said...

Kena ada model yang test run kan enjin kat basikal ni dulu bro baru confident sket benda ni dah jalan. buatlah demo bergerak plak..

Chekgu BaniHassim said...

Hang explain kt sapa??
huhu...

ini dokumentari ek?? :P

Sarah Mohd Shukor said...

Kuatnya bunyi enjin. Macam bunyi motor. Teringat enjin mesin rumput tolak2 kat rumah lama saya di Teluk Intan. Waduh. Sebijik la bunyinya. Hey Yop. Kreatif sungguh awak ye.

kem said...

omg omg! aku dh dnga suare ko!
omg!
tak leh tido a mlm ni..
huahahah!

exaggerate btol aku neh..ngehehe~

CriticalThinker said...

shiro, takde model yang sesuai utnuk ride bike nih..

chekgubanihashim, ni nama dia saja2 cikgu wei..

sarahshukor, tolong.. saye demam ni doc..

kem, itu bukan suare aku.. aku dah alih bahase hahah.. *idung panjang

Sarah Mohd Shukor said...

Hep, keep yourself warm. Drink plenty of water. If u are still able to do light exercise, please do some. Sweating up yourself might help to increase antibody in your body.

Oh ye. Jangan biar bilik awak tu terpekuk tak bukak tingkap. Good ventilation is a must. Ha. Ni doktor dah membebel. Sila ikut. Kalau perlu, take 1 tab of paracetamol 500mg, 3 time a day.

Inah said...

ohh...suara kamu sgt sesuai untuk menggoda gadis2 :P

hebat tuu..buat dokumentari..gue pegi meronggeng kat victor harbour..hahahahaha :P

CriticalThinker said...

sarah, tq dr sarah.. saye da makan actifast 2 bijik.. pastu nak layan citer melayu 'sekeras kerikil' n tido.. err MC satu hari brape ringgit doc? ihihi..

inah, victor harbour? hati2 wei.. jalan licin kan asik ujan jer.. hati2.

pink_butterfly said...

bila resah, ingat saat indah..bila rindu, ku nyanyikan lagumu....sehari ku rasa bagaikan setahun...lalalaaa....

-nyanyi utk mhiburkn ati enchek abg CT-

suka lagu nih~

N a b i L said...

Cool la bro hang punye motorbasikal ni.But once dh pasang motor, kena ada lesenkan baru bleh jalan atas jalan tar?? By the way, salam perkenalan.Kau kat Melbourne ke? I might be going there July 2009 to do my Elective and Selective programme..Igt nk buat kat the Royal Children's Hospital

AkiM said...

dah abih cool da beskal bermotor ko tuh...paddle tuh kalu ditukar paddle beskal gt menarik ckit aku rasa...

CriticalThinker said...

pink_butterfly, oloh terima kasih. terhiburnya heh!

nabil, tak perlu lesen, kenderaan yang memerlukan kayuhan dengan kuasa 200W@50cc ke bawah tak perlu roadtax juga..

akim, paddle gt ek.. mahal kot.. heh.

en_me said...

karamsinghwalia leh berpantun dgn chanteeq wat.. ehehe

CriticalThinker said...

Ada head block dipotong pendek,
Piston yang rata dimesin kawah,
Andai am orang nya cherdek,
pasti beliau menjadi pemberita dengan tangan yang sebegitu rupa di TV3 ecewaaah!

*pantun tuuuuuuu hahah

Mazarina said...

karamsing whalia x miss angkat tangan 7-8 kali stiap kali...cube kira nanti...ehehehee

Sarah Mohd Shukor said...

Tiada MC yang akan saya jual. *gelak jahat*

Am, sudah makin baik ke hari ni? Saya pulak yang semakin mendemam hari ni. Karma sungguh hidup ni

CriticalThinker said...

mazarina, itu lah.. gifted betul beliau itu.. btw, selamat datang.

sarahshukor, kepale dah tak sakit badan ade panas sikit, otot leher plak sakit (smalam men pingpong tak warming up kot). sarah demam? gi mandi lame2 dalam bilik air sambil nyanyi isabela. -Dr Am.

.farah. said...

pinjam bole?

- G O R O - said...

Salam bro,

Lawa beskal.
Pinjam nak FLY.

aku ada nak pesan barang dari aussie, tapi aku tengah berbelah bagi nie. ha3...

CriticalThinker said...

farah, boleh.. ambek je dalam garage tu.. remote atas white board.

goro, tq.. itulah.. sebab kalau dipesan perlu sisipan bersama uang ringgit bukan?