Wednesday, October 29, 2008

Bila Buhsan dan Malas!

Esok Jumaat jam duabelas ada pertemuan dengan bos besar.. tapi itu esok.. esok esok cerita.. aku sudah sedia, Insyaallah..

Hari ini Khamis.. dari tadi malam sudah niat.. hari ini mahu rilek-rilek.. malas-malasan.. duduk rumah.. YM.. Telefon sana-sini.. main game.. sudah lama tidak main game.. jadi tadi sangat layan main game ini.. ahaha.. release..


9 comments:

A.i.m.i said...

lorr..nak tunjuk menang men game ke? cesss...hahahahahaha

akma.syazwani said...

fuyyyyyyyyoooo~

CritiCalThinKer said...

aimi, tengah maleh nih.. menang plak tuh.. TPAKSE la tunjuk kat sini..

kema, dah dah tutop mulut tue.. ehik!

l.i.f.e said...

heh! eksen la tu. :))

CritiCalThinKer said...

ngeh.. ngeh.. ngeh.. kala kebuhsanan apa salahnye makcik..

Ainul Arina said...

tu dia...

nampak gaya mcam boleh dah boleh ganti jack sparrow jadi the next generation of pirates of carribean...mahu kalau ditawar mcm tu? hehe~

CritiCalThinKer said...

jack sparrow? jack black la skang nih idaman kalbu.. watcha! *gaya golek2 dalam kungfu panda

Nadia Yuna said...

Tahniah le

hehehe

CritiCalThinKer said...

hihihi buhsan2 je nadia..