Friday, November 25, 2011

Sudah dua tau!

Campur kali ini sudah dua kali gua gagal meng'upload' movie anak gua. Bukanlah kerana gua rajin sangat buat video, tapi sebab ramai yang turut sama menjayakan proses pembikinan filem yang mana dapat meningkatkan lagi industri perfileman negara kita lalu proses ini secara rasionalnya amatlah terdambakan akan dirinya.

Ape sey!


.
.


Gua nak present conference plak pagi ni. Hadoyai. Lama juga gua tak berdiri sebagai public speaker even gua ini memang lah seorang public figure being publicly commercialised in the public close to public phone.

Ape sey!

Cukuplah repekan hari ni. Gua mahu menyediakan diri untuk perkongsian ilmu ni. Sapa nak blaja pasal Thermal Energy Storage, meh gua pimpin. Bila dah terer esok la tapinyer....

2 comments:

ihsan_huhu said...

public toilet oz free leh r

penulis.sahaja. said...

okay lama aku x jenguk blog kau bro. hihi. ingat dah x update.