Sunday, February 13, 2011

Depa suruh tukaq gambar..

Sebab gambar terdahulu bikin bini gua jadi sangat concern pasal gambar-gambar terkini dalam blog nih..

Jadinya gua removed and replaced.



Kelihatan rupa sebenar gua dan anak gua, yang mana gua pada masa ini adalah berumur 94 tahun.


.
.
.



Eh tak ah. Ini gambar Uncle Ohm @ Abdul Rahman Young Abdullah, seorang local di sini, yang pernah gua ceritakan dalam blog gua sebelum ini, tapi gua dah tak ingat entri mana satu, ye la kalu tak dah tentu gua 'link'kan je macam biase yang dak-dak ni buat untuk 'hit'kan lagi counter diorang, ye dak. heh.

Bye. Gua dah tak banyak masa lagi nih.


6 comments:

penulis.sahaja. said...

tu serius anak kau?
ok comel.

Zie said...

comelnya diaaa....baju merah2..

mamai said...

aik lama tak kesini yer....semoga bahagia hendaknya

Cikguzam said...

salam tuan,
Semoga happy bersama keluarga tersayang. Amin.

n said...

om!!!

J!Ha ViRtuoSo said...

hahaha...lawak muke..
btw,nice blog..
law free 4low blog jiha k.. =)