Sunday, November 8, 2009

Advance in Heat Transfer

Gua kini menetap semakin dekat dengan opis. Maka itu, gua kena cari alasan lain untuk datang lambat ke opis. Eh tak lah.

Rumah baru gua memang menepati cita rasa. Belakang ada yard, itu paling penting. Senang gua nak bercucuk tanam sambil menggodek-godek beskal super power pengisi masa lapang itu nanti. Tak pasal-pasal gua terbeli sprocket 36 (kecil sikit dari dulu) untuk beskal tu baru-baru ni.

Walau gua jauh sikit dengan orang-orang Malaysia tak bermaksud gua merajuk atau merasa tersisih. Gua hanya perlu sedikit praibesi. Tapi kan. Lambat betol bini gua nak sampai sini! Hangenz betol!

Rileks rileks. Gua cool.

p/s: Tajuk gua tak tau nak letak ape. Sekali scroll terkeluar yang itu. Kira bolehlah.

9 comments:

ihsan_huhu said...

umah ko katne? dh heat2 n panas2 nih housewarming ble plak?

kesian r sket ktorg2 yg single mingle dingle nih nk gk merase tgn bini masak, bini org pon jadik r

SCHAKEYRA said...

huhuhu siannya~~ sabar menanti~~

DrSam said...

heat transfer kalau kena medium betul boleh meletup!

atau ni kes kehangatan ditengah malam keseorangan kot :)

n@m@n said...

need to share heat..uhukss

maryam abu ahmad said...

rilek la pakngah, dah tak lama dah nak cuti sekolah dan raya haji...

Rambo said...

malam semalam lu ke yang call gua time gua tengah mandi sunat maghrib??

laki cikgu kimia said...

esan, ade rezki gua jemput nanti.

schakeyra, sabar la nih wuwuuu..

dr sam, tu lah. sendirian pon kehangatan ni hah.

naman, ?

maryam, segala kuota rileks gua telahpon habes digunakan..

bo, asal kuar private number je xnak jawab. nyampah gua.

eyena said...

haa dah dkt opis tue jgn curi tulang balik ido kat umah lak..hihih

laki cikgu kimia said...

gua manade curi tulang. curi daging r lagi best!